12 dolog, amit minden nő keres a férfiakban

brightside nevű amerikai oldalon találtam egy cikket és mivel egyetértek vele, lefordítom nektek. Vajon mi az a 12 tulajdonság, amit a nők keresnek és szeretnek a férfiakban? Meg fogsz lepődni, a

  • legyen vastag pénztárcája

  • legyen menő kocsija és a

  • legyen nagy háza medencével

nincs a listában. Íme:

1.) Legyen férfias

Mert szeretjük, ha erős, szeretjük, ha biztonságban érezzük magunkat általa és szeretjük, ha erős karjaival ölelnek át.
2.) Legyen humora

Mert szeretünk vele nevetni és nem csípjük a sótlan pasikat. A humor pedig szépít, pasik esetében sármosít. Létezik ilyen szó? Ha nem, én most bevezetem.

3.) Figyeljen oda ránk

De legalábbis tegyen úgy, mint akit érdekel a kalandunk a műkörmösnél, vagy odafigyel, ha elmeséljük neki a napunkat a munkahelyünkön. Mert ha odafigyel ránk, tudjuk, érezzük, hogy ami nekünk fontos, neki is az.

4.) Legyen határozott

Mert nem szeretjük a döntésképtelen, tötymörgő, időt húzó és lusta embereket. Ez ilyen egyszerű.

5.) Legyen nagyvonalú

Nem akarok vitába kezdeni arról, hogy szerintem a férfinek kell fizetnie egy randin a vacsorát, mert megvuduznak a feministák, de egy férfi igenis legyen nagyvonalú, ha egy nővel összeköti őt a sors. Értem ez alatt az olyan alap dolgokat, hogy ha nyáron belecsusszan a bolti kosárba az a doboz sör, akkor ugyan kérdezze már meg a hölgyet, ő mit szeretne és ne húzza a száját, ha tényleg szeretne valamit. Meg egyáltalán. A kicsinyesség nem szexi.
6.) Legyen romantikus

Nem mondom, hogy használjon el egy százas zsepit a Titanicot nézve, de nekünk igenis fontos, ha egy férfi tud romantikus lenni és ki tudja mutatni az érzelmeit. Higgyétek el, cseppet sem ciki, sőt!

7.) Legyen egyéniség

Ez a legnehezebb, akár férfi, akár nő vagy. Hogy legyél egyéni, egyedi, utánozhatatlan, vagy ahogyan az angolok mondják “the one and only”. Áll ki magadért, harcolj az álmaidért, találd meg a saját stílusod és légy hű – önmagadhoz! Ezek alapszabályok, de elmondhatatlanul fontosak.

8.) Legyen ragaszkodó

Megszerezni egy nőt zömmel rém egyszerű, ha működik a kémia. Megtartani, kompromisszumokat kötni, kommunikálni, életet eltölteni közösen, közös célokban hinni – na ez az, ami már annyira nem egyszerű. De érdemes!

9.) Legyen megértő

Nem azt mondom, hogy egy férfi viseljen el mindent, de legyen megértő a nők “kis hülyeségeivel” szemben. Élni és élni hagyni! – ez akármelyik párkapcsolat egyik fő mottója lehet.

10.) Legyen udvarias, illedelmes

Volt nekem egy bejegyzésem, szintén fordítás, amely az egyik legnagyobb tetszést hozta a blogon. Ebben a bejegyzésben ez a bizonyos 10.) pont van kifejtve, a címére kattints: 20 szokás, amitől egy férfiből úriember lesz

11.) Lehessen rá számítani a háztartásban

Nem mondom, hogy ugorjon a porszívóra, majd mosogasson el, mert én sem várok el ilyet a saját férjemtől, ellenben legyen ő az, aki leszedi a pókot a sarokból, aki lenyírja a füvet, aki felcipekedik a nagy bevásárlás után, aki kicseréli az izzót, összerakja az IKEA bútort, elszalad a boltba, ha elfogyott a krumpli… stb. És ne sértődjön meg, ha a nő megkéri őt erre, vagy arra.

12.) Legyen intelligens

Az intelligencia egy kényes dolog. Sokakkal ellentétben úgy gondolom, az intelligenciának semmi köze az iskolai végzettséghez. Ráadásul erősen úgy vélem, a kettes pont eleve létre sem jöhet intelligencia nélkül. Szeretjük, ha tudunk beszélgetni a férfival, szeretjük, ha van véleménye és azt nem rejti véka alá, szeretjük, ha megnevettet, szeretjük, ha jártas valamiben és ezek mind-mind összefüggnek az intelligenciával.

fordította: Bouvet


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL