Valósítsd meg vágyaidat a tízmilliószoros teremtő napon!

Valósítsd meg vágyaidat a tízmilliószoros teremtő napon!

Drága Olvasónk!

Izgatottan osztom meg veled az angyalok üzenetét a közelgő tízmilliószoros teremtő napról, amely hatalmas lehetőségeket tartogat számodra, hogy megvalósítsd legmélyebb vágyaidat, és új életet teremts magadnak.

Az angyalok azt tanácsolják, hogy a felkészülés során fordítsa az időt az elcsendesedésre és a befelé figyelésre. Meditálj, és képzeld el, milyen érzés lesz, amikor már élvezed a megvalósult álmaidat. Tisztítsd meg a gondolataidat és az érzéseidet, és engedd el mindazt, ami már nem szolgálja a legfelsőbb jódat.

A tízmilliószoros teremtő napon az univerzum energiái felerősödnek, és minden, amit gondolsz és érzel, hatványozottan manifesztálódik. Ezért fontos, hogy ezen a napon tudatosan választ a szeretetet, a bőséget és a pozitivitást. Hidd el, hogy méltó vagy a csodákra, és engedd, hogy a Mindenség meglepjen téged!

Az elkövetkező napokban csodálatos lehetőségek és találkozások várnak rád, melyek közelebb visznek a céljaidhoz. Figyelj a jelekre, és kövesd a megérzéseidet, mert az angyalok ezen keresztül vezetnek téged. Bízz a folyamatban, és tudd, hogy minden a legjobbra fordul.

A Bőség Angyala azt üzeni, hogy kapcsolódj rá a végtelen bőségre, mely a születés óta a rendelkezésedre áll. Te egy hatalmas erejű teremtő lény vagy, aki képes megvalósítani bármit, amit csak szeretne. Engedd el a korlátokat és a kétségeket, és nyílj meg a végtelen lehetőségek előtt!

Kérlek, add tovább ezt az üzenetet, hogy minél több ember ráébredhessen a benne rejlő teremtő erőre, és kihasználd a tízmilliószoros energiát. Minden megosztással közelebb kerülünk ahhoz, hogy a Föld felemelkedjen, és egy új, szeretettel teli valóság születhessen.

Ha rezonáltál az üzenetre, írj egy “köszönöm” kommentet, és engedd, hogy a változás energiái már most elkezdenek dolgozni az életedben! Az angyalok szeretete és támogatása mindig veled van, ragyogj hát a saját fényeddel, és teremtsd meg az életet, amelyre mindig is vágytál!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/