2023.10.20. – Varázslat száll a levegőben

2023.10.20. – Varázslat száll a levegőben

Szeretett Olvasóink!

Amikor ma reggel felébredtünk, valami különleges dolgot éreztünk a levegőben. Egy olyan varázslatos energiát, ami egyszerre tölt el bennünket reménnyel és hitben, hogy ma minden lehetséges, és semmilyen bántódás nem érhet minket.

2023.10.20 Numerológiai jelentése:

A 2-es szám a harmóniát, az együttműködést és a kapcsolatokat jelképezi. A 0 a végtelenség, a teljesség és a spirituális fejlődés szimbóluma. A 3-as szám az önkifejezés, a kreativitás és a kommunikáció számát képviseli. Ezek együtt azt jelzik, hogy ma egy különleges nap, ami a spirituális fejlődésünk és kapcsolataink megerősítésének lehetőségét hozza el nekünk.

A 20-as szám a teljesítmény és az önmegvalósítás számát jelképezi. A mai nap az önmegvalósításunk és a spiritualitásunk fejlődésének lehetőségét hozza el nekünk.

Asztrológiai jelentés:

A Nap a Skorpió jegyében jár, ami a titkok és a mély érzelmek időszakát hozza el. A Hold a Kos jegyében jár, ami a kezdeményezőkészség és az önállóság erősítésének időszakát jelenti. Ezek együtt azt üzenik, hogy ne féljünk mélyebben beleásni magunkat az érzéseinkbe és megnyitni a szívünket mások felé.

“Elérkezett az idő, hogy nyisd ki a szíved és engedd be azokat a csodálatos energiákat, amelyek ma körülvesznek Téged! Az angyalok melletted állnak és megvédenek minden bajtól. Ne félj lépéseket tenni az ismeretlen felé, mert tudod, hogy égi védelem alatt állsz!”

Ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget! Add tovább ezt a cikket, hogy minél többen részesülhessenek az angyali üzenetben és a szeretet energiájában. Minél többen vagyunk, annál erősebb az üzenet ereje!

Áldott napot kívánok mindenkinek!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok