2023.10.28. Telihold, a karma Neked dolgozik!

2023.10.28. Telihold, a karma Neked dolgozik!

2023. október 28-án, a telihold idején különleges energiák ölelnek körbe, és a karma az életedben dolgozni kezd. Ebben az időszakban mindaz, amit a múltban elültettél, most virágzani kezd. A cselekedeteid eredményei most térnek vissza hozzád, és lehetőséget kapasz, hogy valóra váltsd az álmaidat.

Az ég segítő angyalai azt üzenik, hogy ne félj attól, amit a jövő hoz. A következő néhány napban figyelj a jelekre és az üzenetekre, amelyek az életedbe érkeznek, mert ezek vezetni fognak az úton, amely a boldogsághoz vezet.

Az ég segítő angyalainak áldása kísér a mai napon, és a következő napokban. Légy nyitott a változásokra és az új lehetőségekre, mert azok segítenek abban, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz és a teljességhez.

Ez az üzenet számodra egy csodálatos lehetőség, hogy kapcsolatba lépj az angyali energiákkal, és megtapasztald az áldást és a szeretetet, amelyek körbevesznek.

Kérlek, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet hozzád szól, és segített neked, akkor oszd meg másokkal is. Ezzel erősíteni fogod az áldást, és eljuttatod azokhoz, akiknek szükségük van rá.

A Telihold bölcsessége

A telihold idején az égi energiák különösen erőteljesek, és ez lehetőséget kínál a belső világunk megvilágítására. Minden, ami rejtett és homályos, most megmutathatja igazi arcát. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjuk az életünket érintő változásokat és kihívásokat.

A telihold bölcsessége azt tanítja nekünk, hogy engedjük el a múltat, és engedjük meg magunknak, hogy megújuljunk és előrelépjünk. Az élet ciklusában, ahogy a hold is megújul, nekünk is meg kell újulnunk és tovább kell lépnünk. A telihold idején reflektáljunk önmagunkra, és kérdezzük meg magunktól, hogy mi az, ami már nem szolgálja a legjobb érdekünket, és mire van szükségünk ahhoz, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhessünk.

A telihold idején különös figyelmet kell fordítanunk az érzéseinkre és intuícióinkra. A belső hangunk vezet minket azokhoz a változtatásokhoz, amelyeket meg kell tennünk az életünkben, hogy elérjük az álmainkat. Ha figyelünk erre a belső vezetésre, akkor a telihold energiái segítenek minket az átmenetben és a megújulásban.

Engedd meg magadnak, hogy megpihenj és kapcsolódj önmagadhoz ebben az erőteljes időszakban. A telihold bölcsessége azt tanítja nekünk, hogy a valódi erő az önmagunkkal való kapcsolatból és az önmagunk iránti szeretetből fakad. Ha megengedjük magunknak, hogy megnyíljunk az élet csodáira és lehetőségeire, akkor a telihold energiái segítenek minket a következő lépések megtételében a boldogság felé vezető úton.

Köszönöm!

pozitív gondolatok blog

Telihold áldás


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve

365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Angyali energiák és titkos módszerek: útmutató a spirituális kapcsolódáshoz

Arkangyal lexikon

Angyali imák minden napra


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével