2023.11.13. – Újhold ima, és karmikus megújulás

2023.11.13. – Újhold ima, és karmikus megújulás

Ezen a különleges novemberi napon, amikor az újhold megújulásának ereje betölti az égboltot, az angyalok üzenete egy karmikus újrakezdésről szól, amely lehetőséget ad nektek, hogy megszabaduljatok a múlt terheitől és új szakaszt kezdjetek az életetekben.

A következő napokban különös figyelmet kell fordítanotok belső érzéseitekre és intuícióitokra. Az angyalok segítenek nektek felismerni, mely terhek már nem szolgálják a jóléteket, és mely régi szokásokat kell elengednetek a továbblépés érdekében. Ebben az időszakban az új kezdetek energiái támogatnak benneteket, hogy bátran lépjetek tovább egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb élet felé.

Újhold Ima:

“Újhold, hozd el a megújulás fényét,
Tisztítsd meg elmémet, és töltsd meg békével.
Engedd, hogy elengedjem a múlt terheit,
És új fejezetet nyissak az életemben.

Angyalok, vezessetek a bölcsesség és szeretet útján,
Támogassatok az új kezdetekben és változásokban.
Segítsetek felismerni az élet új lehetőségeit,
Hogy szívemben mindig a fény és a remény lakozzon.

Köszönöm az univerzum áldásait,
Amelyeket most kapok, és amik még jönnek.
Kész vagyok új útra lépni,
Teljes szeretettel és hittel az életemben.”

Égi segítőink, az újhold fényében kérünk titeket, vezessetek minket a karmikus megújulás és a személyes növekedés útján. Segítsetek nekünk elengedni a múltat, hogy szabadon és teljes szívvel léphessünk az új lehetőségek felé.

Ha elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg másokkal, hogy az angyali áldások mindenkit elérjenek, akinek szüksége van rá. Írd meg a “Köszönöm” szót kommentben, hogy az angyali energia személyesen is megtaláljon téged ezen a különleges napon.

Ne feledjétek, az üzenet továbbadása megerősíti az áldást, így mindenkihez eljuthat, akinek szüksége van rá. Az angyalok mindig velünk vannak, és készen állnak, hogy segítsenek nekünk az élet minden területén.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/