2024.05.23 – Útmutató a mai tízmilliószoros teremtő energiák bevonzásához

2024.05.23 – Útmutató a mai tízmilliószoros teremtő energiák bevonzásához

Kedves Olvasóim!

Eljött a várva várt nap, 2024.05.23., a tízmilliószoros erejű teremtő nap, amikor az univerzum minden energiája összeáll, hogy segítsen megvalósítani legmerészebb álmainkat! Ez a rendkívüli, karmikus jelentőségű dátum magában hordozza a 2-es, 3-as és 5-ös számok erejét, melyek a harmóniát, a kreativitást és a pozitív változásokat szimbolizálják!

Ragadjátok meg ezt a páratlan lehetőséget, és engedjétek szabadjára a bennetek rejlő teremtő erőt! Vizualizáljátok élénken vágyaitokat, és érezzétek át minden porcikátokkal, milyen csodálatos lesz, amikor már a tiétek mindaz, amire vágytok. Használjátok a gondolatok erejét, és adjatok hálát a világegyetemnek azért, amitek már most is van, és azért, ami hamarosan megérkezik az életetekbe.

Ne feledjétek, hogy a kulcs a pozitív gondolkodás és a feltétel nélküli önmagatokba és  az álmaitokba vetett hit. Bízzatok a folyamatban, és engedjétek, hogy a kozmikus energiák segítsenek titeket a célhoz vezető úton. Minden akadály, amely az utatokba kerül, valójában egy lehetőség a fejlődésre és a tanulásra.

A mai napon különösen figyeljetek a jelekre, amelyeket a világegyetem küld nektek. Legyen az egy váratlan találkozás, egy inspiráló idézet vagy egy intuitív megérzés – minden apró részlet fontos lehet. Nyissátok ki a szíveteket és elméteket, és fogadjátok be a rátok váró csodákat.

Ne féljetek nagyot álmodni, hiszen a tízmilliószoros teremtő erő most a ti oldalatokon áll. Használjátok ezt az energiát arra, hogy pozitív változást hozzatok – nem csak a saját életetekbe, hanem a körülöttetek lévők életébe is. Legyetek a fény és a szeretet követei, és mutassatok példát másoknak is.

Osszátok meg ezt a varázslatos cikket mindazokkal, akik számítanak nektek, hogy ők is részesülhessenek a mai nap áldásaiból. Együtt, egymást támogatva és bátorítva, képesek vagyunk megteremteni azt a világot, amelyről mindig is álmodtunk!

Éljetek a lehetőséggel, és teremtsétek meg azt az életet, amelyet igazán szeretnétek! A világegyetem a ti oldalatokon áll – most és mindörökké!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Angyali Üzenetek és Hálaadás kártya

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/