A csodák kapuja előtt állsz, amely most megnyílik számodra! Fogadd el az angyalok segítségét, hiszen ők mindig a legjobbat akarják Neked!

A csodák kapuja előtt állsz, amely most megnyílik számodra! Fogadd el az angyalok segítségét, hiszen ők mindig a legjobbat akarják Neked!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Szeretettel üdvözöllek, amikor itt állsz a csodák kapuja előtt, melyet az angyalok nyitnak meg számodra. Ne tétovázz, lépj át rajta bátran és higgy abban, hogy csak a legjobbat tartogatja számodra az Univerzum. Az angyalok itt vannak veled, hogy segítséget és vezetést nyújtsanak ebben az átmeneti időszakban.

A csodák nem mindig olyanok, ahogyan elképzeljük őket. Néha halk suttogásként jönnek, néha pedig olyan erővel, amely elállítja a lélegzetünket. De mindig ott vannak, várakozva, hogy felismerjük és elfogadjuk őket.

Ha szeretnél segítséget kapni az angyaloktól ebben a fontos pillanatban, mondd el a következő imát:

Drága Istenem, hálás vagyok azért, hogy a csodák kapuja most megnyílik előttem. Az angyalokkal együtt fogadom el a Te ajándékaidat és áldásaidat. Kérem, segíts nekem felismerni a csodákat életem minden pillanatában. Ámen.

Az angyalok pedig egy újabb áldást küldenek:

Áldjon meg téged az Univerzum szeretete, adjon bátorságot, hogy átlépj a csodák kapuján, és töltsön meg végtelen örömmel és hálaérzettel. Ámen.

A megosztás által az áldás erősebbé válik, és minél több emberhez jut el, annál nagyobb ereje lesz. Oszd meg ezt az üzenetet, hiszen Te vagy az egyik, aki segíteni tud tovább adni.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK