A feletted őrködő tündérek most megmutatják a kiutat az életed viharából!

A feletted őrködő tündérek most megmutatják a kiutat az életed viharából!

Szeretett Lélek, ha ezeket a sorokat olvasod, tudnod kell: nem vagy egyedül. A feletted őrködő tündérek és angyalok most közvetlen üzenetet hoznak számodra. Ha életed viharaiban találod magad, ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan találj rá az égi tisztásra, ahol a nap mindig süt.

Jövendőmondás

Néhány nap múlva olyan magasságokba fogsz jutni, amire talán nem is számítottál. Ébredhet benned egy új vágy, egy új cél vagy talán egy rég elfeledett álom. A feletted őrködő tündérek szeretettel és odaadással várják, hogy utat mutassanak neked ebben az izgalmas időszakban. A jövő héten megjelenik az a jeles esemény vagy üzenet, amitől minden megváltozik.

Az Ég Segítő Angyalainak üzenete

“Drága Kincsem, nem vagy egyedül. Éppen most, miközben olvasod ezeket a szavakat, feletted őrködő angyalok és tündérek vigyáznak rád. Ebben a nehéz időszakban kérjük, bízz bennünk, és fogadd meg a tanácsainkat. Köszönd meg a nehézségeket, mert azok nélkül nem ismerhetnéd meg az igazi erődet. Még ha most nem is látod, mindjárt megtaláljuk neked a kiutat.”

Hogyan kaphatsz gyorsabban áldást?

  1. Hálás szív – mondj egy hálás Köszönömöt, amikor felébredsz és lefekszel. A hálával telt szív az áldások legnagyobb mágnese.

  2. Megosztás – Oszd meg ezt az üzenetet, hogy erősítsd az áldást, és elérje azokat, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet megérintett, kérlek, írj egy “Köszönöm” szót a kommentek közé!

Áldott légy, és ne feledd, a legjobb még csak most jön!

Szeretettel és áldásokkal, Az Ég Segítő Angyalai és Tündérei

pozitív gondolatok blog

–>KATTINTS IDE, ÉS OLVAS EL A TÜNDÉREK IMÁJÁT A LELKI BÉKÉÉRT!<–


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK