A furcsa dolgok történhetnek a mai napon, de égi védelem érkezik számodra!

A furcsa dolgok történhetnek a mai napon, de égi védelem érkezik számodra!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasóink,

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy ma furcsa dolgok történhetnek. Nagy energiák keringenek körülöttünk, melyek a váratlan események forrásai lehetnek.

A zavaró energiák jelenléte nem ok arra, hogy félelembe essünk. Sőt, az ilyen energiák gyakran ajándékokat hoznak magukkal, megerősítve bennünk a hajlandóságot arra, hogy bármi is történjen, mindig képesek vagyunk az átalakulásra és a növekedésre.

Ma jobban, mint bármikor, emlékeznünk kell arra, hogy az angyalok mindig velünk vannak, még akkor is, amikor a világ körülöttünk kaotikusnak tűnik. Ők a biztonságos kikötőnk, a csendes kísérőink, akik segítenek megőrizni belső békénket.

Egy különleges ima ajánlható ma a furcsaságok és a nagy energiák közepette. Szólhatunk adhatunk az angyalokhoz, így segíthetünk megerősíteni a védelmünket a zavaró erőkkel szemben:

“Szeretett Angyalaim, ma különös napra ébredünk, és tudjuk, hogy mellettünk álltok. Kérünk, segítsetek minket, hogy megtartsuk békénket, erőnket és szeretetünket a ma kihívásai közepette. Hálásak vagyunk a védelmetekért és a szeretetetekért. Ámen.”

És most, szeretettel adok át egy áldást mindenkinek, aki olvassa ezt a bejegyzést:

“Szeretet és fény vesz körül benneteket minden pillanatban. Az angyalok vigyáznak rátok, és áldásukkal borítanak be benneteket. Bármilyen furcsa is legyen a mai nap, emlékezzetek, hogy nem vagytok egyedül, és hogy minden esemény csak a növekedésetek és átalakulásotok része. Legyetek bátrak, legyetek erősek, és bízzatok az angyalokban. Ámen.”

Ez a nap furcsa lehet, de sosem szabad elfelejtenünk, hogy az angyalok mindig velünk vannak, hogy támogassanak és szeressenek minket. Bízzunk az ő szeretetükben és vezetésükben, és emlékezzünk, hogy a furcsaságok gyakran a legnagyobb áttörések előjelei.

Mennyei fény és szeretet árassza el életeteket,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK