A jómód rád talál! Íme, hogyan vonzhatod be az Univerzum ajándékait!

A jómód rád talál! Íme, hogyan vonzhatod be az Univerzum ajándékait!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasó,

Eljött az idő, hogy megosztani egy csodálatos üzenetet: a jómód rád talál! Igen, jól hallottad, az Univerzum bősége és szeretete feléd árad, és készen áll arra, hogy megajándékozzon mindazzal, amire szükséged van. Most abban szeretnék segíteni neked, hogy részesülni tudj ebből a bőségből.

Az első lépés, hogy megértsd: te érdemes vagy a jómódra, a bőségre és az áldásokra. Az Univerzum nem különböztet meg senkit, és mindenki számára elérhetőek ezek az ajándékok.

Az imádság hatalmas eszköz, ami segíthet ebben:

“Drága Univerzum, köszönöm, hogy minden jót elém küldesz. Megérdemlem a bőséget, a jómódot és az áldásokat, melyek felém áramlanak. Nyitott szívvel fogadom az ajándékaidat, és tudom, hogy minden szükségemet kielégíted. Ámen.”

Az áldás, amit most szeretnék átadni, így szól:

“Az Univerzum végtelen bőségével áldalak meg. Legyen a jómód, a bőség és a szeretet állandó kísérőd életedben. A szeretet, a béke és a harmónia éltessen, és vezessen végig az életed útján.”

A jómód az, ami már most rád talált, csak meg kell tanulnod befogadni. Az üzenet megosztása is egyfajta befogadás, mert azzal segíted, hogy mások is részesüljenek ebből az ajándékból.

Ne felejtsd el megosztani ezt a cikket! Minél több emberhez jut el ez az üzenet, annál erősebbé válik az a pozitív energia, ami felébreszti benned a jómódot és a bőséget. Emlékezz: a megosztás is az Univerzum ajándéka.

Így tehát engedd, hogy a jómód rád találjon. Nyisd ki a szíved, és fogadd be az Univerzum bőségét. A jómód rád talál, ha hagyod, hogy így legyen!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK