A jóságod most megtérül – Ma jön el a te napod!

A jóságod most megtérül – Ma jön el a te napod!

Szeretett Olvasónk!

Ebben az isteni pillanatban az univerzum végtelen csillagai alatt megosztok veletek egy rendkívüli üzenetet, mely mindazokhoz szól, akik szüntelenül adnak, anélkül hogy valaha is várták volna a viszonzást.

Kedves lelkek, olyan sokszor éreztétek már azt, hogy áldozatként, fáradhatatlanul adtok másoknak anélkül, hogy viszonzást kapnátok? Ma az univerzum azt súgja nektek: eljött az időtök, hogy megkapjátok azt, ami igazán jár nektek a végtelen jóságotokért.

Jövendőmondás az elkövetkező napokra:

Ahogyan a nap kibontja sugarait, úgy fogod megtapasztalni az elkövetkező napokban az univerzum melegségét és jóságát. Váratlan gesztusok, kedves szavak és rejtett ajándékok kerülnek eléd, melyek a legmélyebb vágyaid és álmaid megvalósulását is jelenthetik.

Az ég segítő angyala így szól hozzád:

“Ne feledd, minden adás végül megtérül! A te szíved jósága nem marad észrevétlen, és az univerzum mindig gondoskodik arról, hogy méltó jutalmat kapj a tisztaságodért és jóságodért.”

Szeretett lelkek, ezen csodálatos üzenet ereje még nagyobbá válik, ha megosztjátok és hozzászóltok. Amikor a hozzászólásotokkal és a megosztásotokkal továbbítjátok ezt az üzenetet, nem csak a saját lényetek rezonál a magasabb rezgésekkel, hanem az univerzum még erőteljesebben munkálkodik a javatokra.

Ha érzed az üzenet mély, szívhez szóló erejét, írj egy hozzászólást, osszd meg az üzenetet, és engedd meg, hogy az univerzum végtelen áldásai körbevegyenek. Ma nap az, amikor az univerzum azt mondja: “Köszönöm amit eddig adtál, és most vedd el, ami neked jár!”

áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”