A mai éjszaka különösen áldott, a lelki megújulás energiáit hordozza!

A mai éjszaka különösen áldott, a lelki megújulás energiáit hordozza!

Kedves Olvasóink!

Ahogy a nap lemenőben van, és az esti csillagok felragyognak az égbolton, szeretnék veletek megosztani egy rendkívül bátorító és szívhez szóló üzenetet: A mai éjszaka különösen áldott, a lelki megújulás energiáit hordozza!

A mai éjszaka egy mélyebb, spirituális megújulás lehetőségét hordozza magában. Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Adjátok át gondjaitokat az Úrnak, mert ő gondoskodik rólatok.” (1 Péter 5:7). Ez az igevers arra emlékeztet bennünket, hogy az éjszaka csendjében, amikor elcsendesedik a világ, Isten gondoskodása és szeretete még közelebb kerül hozzánk!

Ezért örömmel jelentjük be, hogy alkottunk egy különleges, 8 órás, alvást segítő meditációs zenét, amelyet a YouTube-on elérhettek. Ez a zene tele van angyali energiákkal, amelyek segítenek a lelki megújulásban és a mély, pihentető alvásban. Hallgassátok ezt a zenét alvás közben, és engedjétek, hogy az angyali energiák átjárják és megújítsák a lelketeket, miközben pihentető álmotokban vagytok.

Az elkövetkező napokban figyeljetek az Univerzum jeleire és üzeneteire, amelyek megerősítik ezt az áldott időszakot. Lehet, hogy egy hirtelen felismerés, egy mélyebb megértés, vagy egy belső béke érzése jelzi majd, hogy a lelki megújulás folyamata elkezdődött bennetek.

Ima a lelki megújulásért:

Drága Mennyei Atyám, hálásan köszönöm az éjszaka csendjében rejlő lehetőségeket a lelki megújulásra. Kérlek, segíts nekem nyitott szívvel és elmével fogadni az angyali energiák gyógyító erejét. Tölts el engem békességgel és megértéssel, hogy az alvásom során mélyen megújulhassak, és új erővel és energiával ébredhessek. Áraszd rám a szeretetedet és a türelmedet, hogy minden napra felkészülten és megújultan készüljek!

Ámen.

Kedves Olvasóink, bízzatok abban, hogy ez az éjszaka egy különleges ajándék számotokra. Engedjétek, hogy az angyali energiák és a meditációs zene segítsenek nektek a mély, pihentető alvásban és a lelki megújulásban.

Áldásokkal és szeretettel töltött éjszakát kívánok nektek, tele gyógyulással és megújulással!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!