A mai kos telihold éjszakáján Rád is csodák várnak!

A mai kos telihold éjszakáján Rád is csodák várnak!

Kedves Lelki Társam,

Ahogy a sötét égboltot az ezüstös telihold fénye beragyogja, úgy kívánom, hogy ez az üzenet is hozza el számodra a kozmikus világítást és az angyali támogatást. A kos telihold mindig is az újrakezdések és az új lehetőségek ideje volt. De mi is várható pontosan ma este?

A Kos Telihold Energiája

A kos – mint az asztrológia első jegye – az új kezdetek, az ösztönösség és a bátorság szimbóluma. Amikor a telihold ebben a jegyben ragyog, azt az üzenetet közvetíti felénk: “Most jött el a Te időd! Cselekedj!” Az elhúzódó kihívások, amelyek talán korlátok közé szorítottak, most oldódni kezdenek. Az angyalok azt súgják, hogy most a legjobb időszak arra, hogy bátran lépjünk előre álmaink felé.

Jövendőmondás a Kos Telihold Alatt

Az angyalok suttogásai szerint, ezen az éjszakán sokan érezhetnek egy belső késztetést, egy belső égést, amely arra ösztönzi őket, hogy változtassanak életük egy-egy aspektusán. Lehet, hogy egy régóta halogatott álmodra gondolsz, vagy egy kapcsolatra, ami friss energiára szorul. Bármiről is legyen szó, az angyalok azt üzenik: “Bízz magadban! Te képes vagy rá!”

Hogyan használhatod a javadra a telihold áldásait?

  1. Meditációval: Ülj le egy csendes, nyugodt helyen, képzeld el, ahogy a holdfény körbevesz és feltölt. Kérdezd meg angyalaidat, miben segíthetnek most neked.

  2. Napló írásával: Írd le gondolataidat, érzéseidet. Mi az, amit most szeretnél elengedni? Mi az, amire vágysz?

  3. Kő kristályok használatával: Az ametiszt és a holdkő különösen erőteljes energiával bír a kos telihold ideje alatt!

Kedves Olvasónk, remélem, ez a cikk hozzásegített ahhoz, hogy jobban megértsd a mai nap különleges energiáit. Ha érezted az angyali vezetést vagy inspirációt kaptál, kérlek oszd meg velünk a kommentek között! És ha úgy érzed, hogy ez a cikk segített neked, kérlek oszd meg másokkal is. A megosztásokkal erősebb lesz az üzenet ereje, és biztosabb, hogy mindenkit elér és valóra válik!

Hálával és szeretettel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”