A mai nap üzenete: A dolgok jóra fordulnak, aminek nincs helye az életedben, az eltűnik belőle!

A mai nap üzenete: A dolgok jóra fordulnak, aminek nincs helye az életedben, az eltűnik belőle!

Kedves Barátom!

Fogadd a világot és minden benne lévő kihívást azzal a gondolattal, hogy “Ha elengeded, aminek nincs helye az életedben, az eltűnik!”

“A változás a fejlődés kulcsa.”

Ma azonban nem csak a változást, hanem az átalakulást is ünnepeljük, mely lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk mindattól, ami már nem szolgál bennünket.

A Biblia számos alkalommal biztosít minket arról, hogy Isten tervei mindig a legjobbat szánják számunkra. Gondolj erre a megerősítő szóra a Jeremiás könyvéből:

“Mert én tudom, mik a terveim veletek kapcsolatban – mondja az ÚR –, terveim a jólétetekre, és nem a veszélyetekre szólnak, hogy elérkezzen a reményteljes jövő, amelyre vártok.” (Jeremiás 29:11)

Ahogy haladsz az életed útján, várd, hogy a következő hónapokban új kapuk nyílnak meg előtted. Azok a dolgok, amiket elengedsz, helyet csinálnak az új lehetőségeknek, az új kapcsolatoknak, és a személyes növekedésnek. Egy világosabb, boldogabb jövő kezd kirajzolódni előtted, amint az elengedés és a megújulás folyamata folytatódik.

Ima a jó dolgok megvalósulásáért:

Ó, égi Atyánk, köszönjük neked ezt a csodálatos napot és a lehetőséget, hogy megszabaduljunk mindattól, ami már nem szolgál minket. Segíts minket, hogy bátran és bölcsen döntsünk az elengedésről, és nyissuk meg szívünket és lelkünket a megújulásra. Add meg nekünk a bátorságot és erőt, hogy kövessük azokat az utakat, amelyeket Te jelöltél ki számunkra!

Ámen.

Az Áldások Angyalának üzenete:

“Én, az Áldások Angyala, melletted állok, hogy támogassalak ezen a napon. Tudom, hogy néha nehéz elengedni, de bízz benne, hogy minden, amitől megszabadulsz, helyet ad valami új és csodálatos számára az életedben. Áldásaim kísérjenek az úton, amelyen jársz, és emlékezz, minden lépésedet szent célok vezérlik!”

Kedves Barátom, bízz a folyamatban, hogy a dolgok jóra fordulnak. Engedd, hogy az élet természetes ritmusa vezéreljen, és fogadd el a változásokat, amelyek elősegítik a személyes növekedésed és spirituális fejlődésed. Ez a nap is egy lépés a fényesebb jövő felé, amelyet Isten szánt számunkra.

Áldott napot kívánok neked!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!