A mai nap üzenete: A karma ereje működésbe lép, néhány jó dolgot most visszakapsz!

A mai nap üzenete: A karma ereje működésbe lép, néhány jó dolgot most visszakapsz!

Kedves Fénykeresők szeretett Olvasóink!

Amint a nap felkel keleten, így kél fel az égi igazságosság és a karma ereje is, hogy meghozza mindazokat a jó dolgokat, amelyeket a múltban oly bőkezűen elhintettetek. A Biblia ezt mondja: “Ne tévelyegjetek: az Isten nem csúfoltatik meg; mert amit vet az ember, azt aratja is.” (Galáták 6:7) Ez a szent szó emlékeztet minket arra, hogy minden cselekedetünknek következménye van, és a jót, amit másoknak teszünk, visszakapjuk az élettől.

Az áldások angyalának üzenete így szól:

“Nyisd meg szívedet és lelkedet, hogy befogadhassad az égi bőség áradatát. A karma ereje most működésbe lép, és az általad elhintett jó cselekedetek ezrei térnek hozzád vissza!”

A következő időszakban figyelmesnek kell lennetek az életetekben megjelenő jelekre és lehetőségekre. Ezek a jelek arra utalhatnak, hogy a karma munkálkodik, és a múltbeli jó cselekedeteitekért most áldásokat kaptok. Lehet, hogy ezek a jelek egy rég várt elismerés formájában jelennek meg, vagy olyan új lehetőségekben, amelyek segítenek előre lépni a pályátokon vagy személyes életetekben.

Ez egy kiváló időszak arra is, hogy tovább folytassátok a jó cselekedeteket, hiszen tudjátok, hogy ezek pozitív visszhangot hoznak. Engedjétek, hogy ez az energia vezessen titeket minden nap, és emlékezzetek, a világ egy tükör, amely visszaveri a belőletek áradó fényt és szeretetet.

Zárjuk az üzenetet egy ide illő imával:

“Drága Mennyei Atyánk és szeretett Angyalaink, hálásan elfogadjuk a karma erejének tanításait. Köszönjük az áldásokat, amelyeket most visszakapunk. Segítsetek, hogy továbbra is szeretettel és jószándékkal cselekedjünk, tudva, hogy minden jó tettünk megtérül. Töltsétek meg szívünket örömmel és  a hála érzésével minden áldásért, amit kapunk, és adjatok erőt, hogy folytathassuk jó cselekedeteinket, amelyek pozitívan alakítják a világot. Ámen.”

Kedves lelkek, fogadjátok el a karma áldásait, és tudjátok, hogy minden jó, amit tesztek, százszorosan tér vissza hozzátok. Legyetek bátrak és folytassátok az utat, amely szeretettel, fényben és igazságosságban gazdagítja életeteket és mások életét is!

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/