A mai napi útravaló, kattints és imádkozz!

A mai napi útravaló, kattints és imádkozz!

Kedves Olvasóink!

Ma egy különleges napi útravalót szeretnék nektek adni, ami nemcsak erőt és bátorítást nyújt az előttetek álló napra, de egy mélyebb spirituális kapcsolódást is kínál. Kattints és imádkozz – nyisd meg szívedet és elmédet, hogy fogadd az Isten és az angyalok által küldött üzeneteket!

“Isten minden nap új kegyelemmel ajándékoz meg minket. Használjuk ki ezeket a lehetőségeket, hogy közelebb kerüljünk hozzá, és megértsük Őt és az Ő utait egyre jobban. A mai nap ne csak egy újabb nap legyen az életben; tegyük azzá, amely mélyebb megértést és spirituális növekedést hoz számunkra!”

A mai nap számotokra egy olyan igével kezdődik, amely a Biblia egyik legmegnyugtatóbb üzenetét hordozza: “Bízzatok az ÚRban mindenkor; mert az Úr Isten az örök kőszikla.” (Ézsaiás 26:4) Ez a vers arra emlékeztet minket, hogy bármilyen körülmények között is, Isten szilárd alapja és védelme mindig velünk van.

A jövendőmondás szerint a következő napokban különös figyelmet kell fordítanotok a jelekre, amelyeket az élet küld nektek. Ezek a jelek az angyaloktól és a szellemi vezetőktől érkeznek, hogy segítsenek nektek meghozni a helyes döntéseket és hogy erősítsék hiteteket. Legyetek nyitottak ezekre az üzenetekre, mert gyakran a legváratlanabb módon jönnek.

Imádkozzunk együtt a mai napra szóló rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk,
Hálásak vagyunk ma reggel minden új kegyelemért, amit ránk árasztasz. Kérünk, nyisd meg szívünket és elménket, hogy észrevegyük és megértsük azokat a jeleket, amelyeket küldesz nekünk. Adj nekünk bölcsességet és erőt, hogy követhessük az utadat, és bízzunk benned minden körülmények között. Óvj és vezess minket ma, hogy minden gondolatunkkal, szavunkkal és cselekedetünkkel Téged szolgáljunk!
Ámen.

Kedves Olvasóim, használjátok a mai napot arra, hogy mélyebben kapcsolódjatok Istenhez és érezzétek az Ő szeretetét és útmutatását. Hagyjátok, hogy a spirituális útravaló, amit ma kapottok, erőforrásként szolgáljon nektek minden lépésetekben.

Szeretettel és áldással,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!