A Nagy Fordulat: Rafael Arkangyal és a Sors Kereke Vezet Minket!

A Nagy Fordulat: Rafael Arkangyal és a Sors Kereke Vezet Minket!

Kedves Olvasónk!

Amikor úgy érezzük, hogy az életünk stagnál, és nem tudjuk merre forduljunk, ne feledkezzünk meg arról, hogy Isten mindig velünk van és soha nem hagy cserben minket. Rafael arkangyal és a sors kereke ma különleges módon működnek az életünkben, hogy segítsenek nekünk új irányba lépni, és megvalósítani azokat a változásokat, amelyekre szükségünk van.

2023.10.21 Numerológiai jelentése:

A 2-es szám az együttműködés, a harmónia és a kiegyensúlyozott kapcsolatok számát jelképezi. A 1-es szám a kezdetek, a vezetés és a függetlenség szimbóluma. Együtt a 21-es szám a sikeres új kezdeteket és az új lehetőségek kiaknázását jelzi.

A Nap a Skorpió jegyében van, ami a mély érzelmek és a titkok feltárásának időszakát hozza el nekünk. A Hold a Bikában jár, ami a stabilitás és a kényelem megtalálását jelenti. Ez a kettő együttállás azt üzeni, hogy most az az idő, hogy mélyre ássunk az érzéseinkben, és keresve találjuk meg a bennünk lévő erőt és stabilitást, hogy változtatni tudjunk az életünkön.

“Minden akadályt leküzdhetünk, ha Istenben és önmagunkban bízunk. Ma egy új irányba kell lépnünk, amely magával hozza a változásokat, amelyekre szükségünk van. Rafael arkangyal mellettünk áll, és segít nekünk megtalálni a helyes utat. Bízz az Univerzumban és engedd meg, hogy vezessen!”

A mai nap számainak fontos jelentése:

A 2-es és 1-es számok együtt az új kezdeteket és az új lehetőségek kiaknázását jelzik, míg a 21-es szám a sikeres új kezdeteket jelenti.

Ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget, oszd meg ezt a cikket, hogy minél többen részesülhessenek a szeretet és a változás energiájában. Minél többen vagyunk, annál erősebb az üzenet ereje!

Áldott napot kívánok mindenkinek!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”