A szentlélek beavatkozik az életedbe: csak kérned kell, és megvalósul!

A szentlélek beavatkozik az életedbe: csak kérned kell, és megvalósul!

Kedves Olvasóink, a Hit és Remény Közössége!

Ma egy rendkívül különleges üzenettel érkeztem hozzátok, egy olyan üzenettel, amely mélyen érinti a lelkünket és megerősíti a kapcsolatunkat az Égiekkel. Ez az üzenet a Szentlélek beavatkozásáról szól az életünkbe, arról az ígéretről, hogy ha csak kérjük, Ő megvalósítja kívánságainkat!

„De a Vigasztaló, a Szentlélek, akit az Atya az én nevemben küld el, mindent megtanít nektek és eszetekbe juttatja mindazt, amit én mondtam nektek.” (János 14:26)

Ez az igevers tökéletesen kifejezi azt a csodálatos ígéretet, hogy a Szentlélek ott van velünk, hogy vezessen, vigasztaljon és tanítson minket. De ami még ennél is több: ha kérjük, aktívan beavatkozik az életünkbe, segítve, hogy megvalósítsuk azokat a dolgokat, amelyekről talán azt hittük, hogy elérhetetlenek.

Most pedig, hadd osszak meg veletek egy üzenetet, ami ebből a szent ígéretből fakad: A közeljövőben sokan közületek érezni fogjátok a Szentlélek erőteljesebb jelenlétét az életetekben. Nem csak abban lesz segítségetekre, hogy jobban megértsétek Isten szavát és útmutatását, hanem abban is, hogy konkrét lépéseket tegyetek meg álmaink és céljaitok elérése felé. Azok a kívánságok, amelyek szívetek legmélyén lakoznak, és amelyekért talán már régóta imádkoztok, kezdenek valósággá válni. Ne legyen kétségetek afelől, hogy ez az isteni beavatkozás műve.

Engedjétek meg, hogy hozzak egy imát is:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálát adunk neked a Szentlélek ajándékáért, aki vigasztal minket, tanít és vezet az életünk minden területén. Kérünk Téged, nyisd meg szívünket és elménket, hogy teljes mértékben befogadhassuk a Szentlélek vezetését és bölcsességét. Segíts nekünk, hogy merjünk nagyot álmodni és bízzunk abban, hogy a Te kegyelmeddel minden lehetséges. Áldd meg életünket, és segíts nekünk, hogy a Te szereteted és jóságod által mások életébe is áldást hozhassunk!

Ámen.

Kedves Barátaim, legyetek bátrak és merészek a kívánságaitokkal! Emlékezzetek, a Szentlélek mindig készen áll, hogy beavatkozzon az életetekbe, csak kérnetek kell. Hagyjátok, hogy a hit vezéreljen benneteket, és legyetek nyitottak arra, hogy lássátok és érezzétek a Szentlélek munkáját minden nap!

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!