A titokzatos 13. angyal üzenete: Thaddeiel, a szerencse és az álmok megvalósítója

A titokzatos 13. angyal üzenete: Thaddeiel, a szerencse és az álmok megvalósítója

Kedves Lelkek, ma, ezen a különleges napon, amikor a 13-as szám misztikus energiái átjárják a teret, egy rendkívüli üzenetet hozok el nektek. Engedjétek meg, hogy bemutassam Thaddeielt, a 13. angyalt, aki a szerencse és álmok hatalmas megvalósítójaként ismert a spirituális világban. Thaddeiel azon angyalok közé tartozik, akik tiszta szívű hívőiknek álmokat valósítanak meg, és most szeretne veletek megosztani egy különleges üzenetet, imát, áldást, valamint egy jövendőmondást a következő időszakra.

Thaddeiel csodás tulajdonságai

Thaddeiel, a szerencse és álmok őrzője, egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számára, hogy közvetlen kapcsolatot ápoljon az emberi lélek tiszta vágyaival. Ő az, aki az ártatlanság, a hit, és a tiszta szándék erejével munkálkodik. Thaddeiel képes arra, hogy meglássa a szívünk legmélyén rejlő igazságokat, és azokat a fizikai világban is megvalósítsa. A 13-as szám, amely gyakran tévesen negatív jelentéssel bír, Thaddeiel esetében a transzformáció és megújulás szimbóluma.

Thaddeiel angyali szerencse imája

Ó, Thaddeiel, a 13. angyal, a szerencse és álmok hírnöke, áldd meg utunkat, vezess minket a fény felé. Töltsd meg szívünket bátorsággal és tiszta hittel, hogy képesek legyünk követni álmaink útját, minden kétség nélkül. Adj erőt nekünk, hogy szembe tudjunk nézni a félelmeinkkel, és nyisd meg szemünket, hogy meglássuk a rejtett lehetőségeket.

Ámen.

Thaddeiel angyal áldása

Thaddeiel áldása öleljen körbe benneteket ezen a napon és mindörökké. Hadd vezessen titeket a szerencse, a hit, és a szeretet útján, megvilágítva azokat az ösvényeket, amelyeken álmaink valóra válhatnak. Legyenek a kihívások csupán lépcsőfokok afelé, hogy magasabbra és közelebb jussatok a lelki teljességhez!

A közelgő időszakban készüljetek fel a változásra és a növekedésre. Thaddeiel jelenléte erősíteni fogja a hiteteket és megerősít benneteket a változásokkal szembeni nyitottságban. Bízzatok abban, hogy minden, ami történik, a lelki útiterv része, és vezetni fog benneteket a megújulás felé. A szerencse új formáiban fog megnyilvánulni életetekben, feltárva előttetek azokat az ajtókat, amelyek eddig rejtve maradtak.

Kedves Olvasók, ha éreztétek Thaddeiel jelenlétét és inspirálódtatok üzenetéből, ne habozzatok megosztani ezt a cikket másokkal. Hagyjuk, hogy a szeretet, hit és remény energiái átjárják és megvilágítsák a világot. Osszátok meg ezt az üzenetet, és nyissatok új kapukat nem csak a saját, hanem mások életében is.

Emlékezzetek, a 13 nem a balszerencse száma, hanem egy erőteljes emlékeztető arra, hogy a hit, a szeretet és a tiszta szándék által minden álom elérhető. Thaddeiel, a 13. angyal, mindig velünk van, segítve álmaink megvalósítását.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!