A védelem napja: 2023.11.16.

A védelem napja: 2023.11.16.

Kedves Lelki Utazó,

Ma Univerzum és az égi segítő angyalok együttes erejével egy csodálatos ajándékot nyújtanak neked: az utad megtisztítását, biztosítva, hogy ma semmiféle bántódásod ne essék. Emellett készülj fel egy váratlan, de rendkívül pozitív üzenetre is!

Jövendőmondás a következő napokra:

Az elkövetkező napokban tapasztalni fogod az égi segítők védelmét és támogatását minden lépésednél. Olyan események és helyzetek, amelyek eddig akadálynak tűntek, most hirtelen elsimulnak, és az út világossá válik előtted. Ezenkívül egy váratlan üzenet érkezik hozzád, ami új perspektívákat és lehetőségeket nyit meg előtted.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Drága Lélek, ma az angyalok és a Világegyetem ereje teljes mértékben a védelmedre és a segítségedre áll. Minden lépésedet figyeljük, és biztosítjuk, hogy biztonságban és harmóniában maradj. Fogadd el a szeretetünket és a gondoskodásunkat, és nyisd meg a szívedet a váratlan üzenetek fogadására.”

Áldás a mai napra:

Legyen ez a nap teljes védelem és szeretet alatt. Az Univerzum áldása áradjon rád, megtöltve a lelkedet békével, erővel és a tudattal, hogy mindig biztonságban vagy.

Ima a karma erejéhez:

“Világegyetem Szeretete kérlek, vezess engem ma és minden napon. Áldd meg utamat, hogy zökkenőmentesen és szeretetteljesen haladjak rajta. Adj erőt és bátorságot, hogy nyitott szívvel fogadjam a változásokat és az üzeneteket, amiket küldesz.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is érezhessék az angyalok védelmét és támogatását. Írd le kommentben: a “Köszönöm” szót, hogy gyorsabban megtapasztald a változások és az áldások hatását.

Legyél biztos benne, hogy az angyalok melletted állnak, vezetnek és védenek téged minden lépésedben.

Szeretettel és fényben,
Az Égi Segítők Üzenetei

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/