A vonzás törvénye: Kulcs az angyali jóléthez és boldogsághoz

A vonzás törvénye: Kulcs az angyali jóléthez és boldogsághoz

Drága Csodálatos Lélek!

Ma az angyalok egy varázslatos titkot osztanak meg veled a vonzás törvényéről, ami megnyitja számodra a jólét és a boldogság kapuit. Képzeld el, hogy a szívedben ott ragyog egy gyönyörű, aranyszínű fény – ez a te belső erőd, ami képes csodákat teremteni az életedben!

Az Univerzum azt suttogja, hogy te egy hatalmas teremtő vagy. Minden gondolatod, érzésed és hited olyan, mint egy mágnes, ami vonzza magához a hasonló rezgésű tapasztalatokat. Amikor a jólétre és a boldogságra fókuszálsz, az angyalok segítenek, hogy ezek az energiák megsokszorozódjanak körülötted.

Íme néhány lépés, amit az angyalok javasolnak a vonzás törvényének működtetéséhez:

1. Vizualizálj: Minden nap szánj időt arra, hogy elképzeld azt az életet, amit szeretnél. Érezd a boldogságot, a bőséget, a szeretetet. Minél élénkebben látod és érzed, annál erősebb a vonzás.

2. Légy hálás: A hála az egyik legerősebb vonzó erő. Minden este sorolj fel legalább öt dolgot, amiért hálás vagy. Ez megnyitja a szívedet még több áldás befogadására.

3. Használj megerősítéseket: Ismételj pozitív állításokat, mint például: “Megérdemlem a bőséget és a boldogságot”, “Az Univerzum támogat minden utamon”.
4. Engedd el a negatívat: Ha negatív gondolatok jönnek, képzeld el, hogy rózsaszín buborékba teszed őket és elengeded. Az angyalok segítenek átalakítani ezeket pozitív energiává.

5. Cselekedj inspiráltan: Figyelj a belső hangodra és az angyali útmutatásra. Amikor összhangban cselekszel a legmagasabb éneddel, csodák történnek.

http://kellenifog.hu/index.php/ezek-a-boseg-es-a-boldogsag-legjobb-mantrai/

Emlékezz, drága lélek, hogy te és az angyalok társalkotók vagytok. Ők segítenek felerősíteni a pozitív rezgéseidet és elhozni az áldásokat az életedbe. Bízz ebben a folyamatban, még akkor is, ha nem látod azonnal az eredményeket.

Ma este, mielőtt elalszol, képzeld el, hogy egy csodálatos angyali fény vesz körül, ami minden sejtedbe a bőség és a boldogság energiáját tölti. Ébredéskor pedig indulj el a napodba azzal a tudattal, hogy te vagy a saját valóságod teremtője!

Az angyalok itt vannak veled, támogatnak és vezetnek ezen a csodálatos úton. Nyisd ki a szíved, és engedd be az isteni bőséget és boldogságot az életedbe!

Szeretettel és égi áldással,
Az Angyalok

Gábor

pozitív gondolatok blog

Ezek a bőség és a boldogság legjobb mantrái


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/