Add tovább a áldások angyalának üzenetét, és meglátod, a Te életedet is megtölti áldásokkal!

Add tovább a áldások angyalának üzenetét, és meglátod, a Te életedet is megtölti áldásokkal!

Kedves Olvasóink!

Ma egy különleges üzenetet hoztam számotokra, amely árad a szeretet és az áldások angyalától. Ez az üzenet egy emlékeztető arra, hogy az áldások megosztása által nemcsak mások életét tehetjük gazdagabbá, hanem a sajátunkat is megtölthetjük végtelen áldásokkal.

“Áldott az az ember, aki bízik az Úrban, és akinek az Úr a reménysége.” (Jeremiás 17:7)

E szavak meghívást jelentenek számunkra, hogy legyünk az áldások csatornái ebben a világban.

Az áldások angyalának üzenete így szól:

“Nyisd meg szíved és a kezeid, hogy áldásokat adj és fogadj. Az áldások áramlása az élet velejárója; miként a napfény átöleli a földet, úgy öleljék át az áldások is az életed. Amikor áldást adsz, az univerzum tízszeresét küldi vissza neked!”

Ebben az időszakban, ahogy az élet folyamatosan változik, egy üzenet szerint különleges lehetőségek közelednek feléd, amelyek lehetővé teszik, hogy még több áldást oszthass meg. Lehet, hogy egy váratlan találkozás, egy beszélgetés vagy egy cselekedet nyitja meg előtted azokat az ajtókat, amelyeken keresztül továbbadhatsz és fogadhatsz áldásokat.

A következő időszakban gyakoroljátok a következő mantrát:

“Nyitott vagyok az áldások áramlására, szeretettel adok és kapok!”

Hagyjátok, hogy ez a mantra kísérje napjaitokat, emlékeztetve benneteket arra, hogy a szeretet és az áldások megosztása maga az élet esszenciája.

Most pedig fogalmazzunk meg egy imát, hogy megnyissuk szívünket az áldások angyalának üzenetére:

Drága Mennyei Atyánk, köszönjük, hogy minden nap áldásokkal töltöd meg életünket. Kérünk, segíts nekünk, hogy nyitott szívvel és kezekkel adjunk és fogadjunk, és így váljunk áldások forrásává a világban. Töltsd meg szívünket szeretettel és bölcsességgel, hogy észrevegyük azokat az alkalmakat, amikor másokon segíthetünk, és érezzük, amikor Te segítesz nekünk!

Ámen.

Kedves lelkek, higgyetek abban, hogy az áldások megosztásával nemcsak másoknak segítetek, hanem saját életeteket is megtöltitek fény és szeretet végtelen áramlásával. Az áldások angyalának üzenetét továbbadva a világ és a saját életünk is gazdagabbá válik!

Szeretettel és áldásokkal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!