Add tovább a gyógyulás imáját és megsokszorozódik az ereje!

Add tovább a gyógyulás imáját és megsokszorozódik az ereje!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Drága Olvasóim,

Szeretettel hívlak benneteket, hogy csatlakozzatok hozzám ebben a csodálatos utazásban, ahol az ima ereje megmutatkozik. A gyógyulás imájának ereje akkor a legerősebb, amikor továbbadjuk. Valóban, minden alkalommal, amikor megosztjuk a gyógyulás imáját, annak ereje megsokszorozódik.

Hadd osszak meg veletek egy ilyen imát:

“Szeretett Angyalaim, kérünk benneteket, küldjetek gyógyító energiákat mindenkihez, aki most szükséget érez rá. Adjatok erőt és bátorságot a betegeknek, adjatok megnyugvást azoknak, akik fájdalomban vannak, és mutassatok utat mindazoknak, akik elveszettnek érzik magukat. Ámen.”

Most pedig, kérek benneteket, hogy osszátok meg ezt az imát másokkal is. Küldjétek el szeretteiteknek, barátaitoknak, vagy osszátok meg közösségi oldalaitokon. Minél több emberhez eljut ez az ima, annál nagyobb erővel hat, segítve azokat, akik a legnagyobb szükségben vannak.

A következő áldást szeretném most nektek adni:

“Mennyei fény és szeretet töltse be életetek minden pillanatát. Az angyalok mindig mellettetek állnak, segítve és támogatva utatokat. Legyenek szívetekben nyugalom és békesség, tudva, hogy imáitok erejével hozzájárultok a világ gyógyulásához. Ámen.”

Hisszük és tudjuk, hogy az ima ereje nagyszerű és csodálatos. Ha továbbadjuk a gyógyulás imáját, az az egész világot áthatja. Bízzunk benne, hogy a szeretet és gyógyulás energiája megtalál mindenkit, aki rászorul.

Szeretetben és fényben,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK