Áldásokkal teli energiák vannak a levegőben

Áldásokkal teli energiák vannak a levegőben

Kedves Olvasónk!

Ma, amikor a nap felkelt, és az égi fény áttört a hajnali ködben, egy csodálatos, titokzatos energia lengi körül a világunkat. „Amikor megváltoztatod a nézőpontodat, megváltoztatod az életedet.” Ma ezt a bölcsességet hívnám segítségül, hogy megértsük és megragadjuk azokat az érdekes energiákat, melyek most áthatják a teret körülöttünk.

Ezek az energiák, mint a legfinomabb szövésű, láthatatlan szálak, behálózzák a mindennapjainkat, és lehetőséget nyújtanak számunkra, hogy újra kapcsolódjunk önmagunkkal, az Univerzummal és az Isteni teremtő erővel. Emlékezzünk arra a bibliai ígéretre, mely így szól: “Mert az Úr Isten nap és pajzs; kegyelmet és dicsőséget ad az Úr, nem vonja meg a jót azoktól, akik feddhetetlenül élnek.” (Zsoltárok 84:11)

Engedd, hogy ezek az új energiák beáramoljanak életedbe. Nyisd meg a szívedet és lelkedet, hogy befogadhasd az áldásokat. Nem kell más, mint hogy hittel és nyitottsággal fogadjuk az égből érkező sugallatokat. Ezek az energiák tisztán látást és mély megértést kínálnak számunkra, hogy felismerjük életünkben rejlő végtelen lehetőségeket.

Ahogy előre haladunk ebben az évben, különleges alkalom nyílik meg előttünk, hogy megújítsuk kapcsolatainkat, és újra megtaláljuk az öröm forrásait a mindennapi élet apró csodáiban. Az Univerzum azt súgja, legyünk nyitottak az újra, és ne féljünk megosztani másokkal a bennünk rejlő fényt.

Drága Teremtőnk, köszönjük neked ezt a csodálatos napot és az általad küldött energiákat. Segíts minket, hogy nyitott szívvel és lélekkel tudjuk fogadni ezeket az áldásokat. Adj erőt és bátorságot nekünk, hogy a szeretet és az elfogadás útján járhassunk, és így teremthessünk egy jobb, szeretettel telibb világot mindenki számára!

Ámen.

Az Áldások Angyalának üzenete:

“Legyetek bátrak és erősek! Ne féljetek használni azokat az erőket, melyeket az Univerzum most bőkezűen rátok áraszt. Használjátok ezeket az energiákat arra, hogy jobbá tegyétek saját életeteket és másokét is. Az áldások már úton vannak felétek, csak fogadjátok el őket nyitott szívvel!”

Kedves Olvasónk, legyen ez a nap a változás, az újrakezdés és az új kapcsolatok napja. Fogadd az égből érkező áldásokat, és engedd, hogy vezessenek az életed útján. Ne feledd, minden nap, amit Isten ad nekünk, lehetőség egy új kezdetre!

Áldott napot kívánok!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!