Amikor kapunk egy angyali üzenetet, az angyalok áldását kapjuk. Amikor megosztjuk, megsokszorozzuk azt!

Amikor kapunk egy angyali üzenetet, az angyalok áldását kapjuk. Amikor megosztjuk, megsokszorozzuk azt!

Kedves Olvasóink!

Ma egy rendkívül inspiráló üzenettel érkezem hozzátok, mely arról szól, hogy miként válik az angyali üzenet áldássá, és hogyan sokszorozódik meg, amikor megosztjuk azt másokkal. Az angyalok üzenetei nem csak erősítik lelkünket, hanem emlékeztetnek minket arra a felelősségre is, hogy továbbadjuk a kapott bölcsességet és szeretetet.

“Mikor az angyalok üzenetet küldenek nekünk, azokkal nem csak nekünk szólnak. Ezek az üzenetek arra hivatottak, hogy megosszuk őket, és így terjesszük Isten szeretetét és békéjét a világban. Minden egyes megosztott üzenet egy újabb lehetőség arra, hogy áldást vigyünk mások életébe.”

A Biblia is bővelkedik olyan versekben, amelyek arra ösztönöznek minket, hogy osszuk meg Isten igéjét. Az Apostolok cselekedeteiben olvashatjuk: “Azért vigyázzatok magatokra és az egész nyájra, melyben a Szentlélek titeket pásztorokká tett, hogy őrizzétek az Isten egyházát, melyet saját vérével szerzett.” (Apostolok cselekedetei 20:28) Ez a vers arra emlékeztet bennünket, hogy mint Isten követői, felelősségünk vigyázni egymásra és megosztani azokat az üzeneteket, melyek által erősödhetünk.

A közelgő időszakban egyre többen fognak angyali üzeneteket kapni, amelyek különösen fontosak lesznek azok számára, akik keresik az útjukat vagy szükségük van bátorításra. Ezek az üzenetek nemcsak, hogy erőt adnak, de útmutatást is nyújtanak az előttünk álló kihívásokhoz. Amikor ezeket az üzeneteket megosztjuk, azok hatása megsokszorozódik, erőt adva közösségünk minden tagjának.

Íme egy rövid ima, amelyet elmondhattok, hogy nyitottá váljatok az angyali üzenetekre, és készen álljatok azok megosztására:

“Drága Mennyei Atyánk,

Köszöntjük az angyalokat, akik hírnökeidként szolgálnak köztünk. Nyisd meg szívünket és elménket, hogy fogadhassuk és értelmezhessük az üzeneteiket. Adj erőt és bátorságot nekünk, hogy ezeket az üzeneteket szeretettel és bölcsességgel osszuk meg másokkal. Segíts, hogy általunk több ember érezhesse jelenlétedet és szeretetedet!

Ámen.”

Kedves Barátaim, használjátok a mai napot arra, hogy befogadjátok az angyalok üzeneteit, és ne feledjétek, hogy minden megosztott üzenettel megsokszorozzátok az áldásokat. Legyetek az áldás forrásai mindazok számára, akikkel találkoztok!

Szeretettel és angyali vezetéssel,

Gábor

Angyai mesék


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!