Amikor ma este lehunyod a szemed, őrangyalod megjelenik, és gyógyító energiát áraszt rád!

Amikor ma este lehunyod a szemed, őrangyalod megjelenik, és gyógyító energiát áraszt rád!

Kedves Lelki Társaim, Olvasóink!

Ahogy elérkezik az este, és a világ körülöttünk csendesedni kezd, szeretnék veletek megosztani egy csodálatos és megnyugtató üzenetet. Egy olyan üzenetet, amely emlékeztet bennünket arra, hogy sosem vagyunk egyedül, még a legcsendesebb éjszakákon sem. Amikor ma este lehunyod a szemed, őrangyalod megjelenik melletted, és gyógyító energiát áraszt rád!

„Ő parancsol angyalainak felőled, hogy őrizzenek meg téged minden utaidon.” (Zsoltárok 91:11)

Ez az igevers Isten ígéretét tükrözi felénk, ami szerint Ő angyalokat küld, hogy vigyázzanak ránk és óvjanak minden veszélytől. Éjszaka, amikor a testünk pihen, lelkünk mégis nyitott marad Isten gyógyító szeretetére és az őrangyalaink által közvetített vigaszra.

Most pedig, szeretnék megosztani veletek egy üzenetet, amelyet a mai éjszaka hordoz számotokra: Az elkövetkező napokban sokan közületek érezni fogjátok, hogy a testetek és a lelketek megújul. A gyógyító energia, amelyet az őrangyalotok áraszt rátok, segít leküzdeni a fáradtságot, a stresszt és az aggódást. Ébredésetekkor frissebbnek, pihentebbnek érzitek magatokat, és úgy fogjátok érezni, mintha új erőre kaptatok volna. Emellett a szívetekben hordozott sebek kezdenek gyógyulni, és a lelki békét találjátok meg, amelyre vágytatok.

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük, hogy gondoskodásodban éjjel-nappal angyalokat küldesz, hogy vigyázzanak ránk. Kérünk, engedd meg nekünk, hogy érezzük őrangyalunk jelenlétét ma éjjel, és befogadjuk a gyógyító energiát, amelyet ránk áraszt. Áldd meg testünket és lelkünket, hogy megújulhassunk, és hogy a holnapot új erővel és békével kezdjük. Töltsd meg szívünket hálával és bizalommal, tudva, hogy Te mindig mellettünk állsz, és hogy szeretetedben nincs hely félelemnek.

Ámen.

Kedves Barátaim, emlékezzetek, amikor ma este lehunyjátok a szemeteket, ne csak a pihenésre gondoljatok, hanem arra a csodálatos találkozásra is, amely vár rátok. Az őrangyalotok ott lesz, hogy gyógyító energiát árasszon rátok, és hogy éjszaka is Isten szeretetének és gondoskodásának biztosítékát nyújtsa nektek!

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!