Angyali üzenet 2023.09.16-napra: Most ébred az igazi erő bennedd – figyelj az égi jelekre!

Angyali üzenet 2023.09.16-napra: Most ébred az igazi erő bennedd – figyelj az égi jelekre!

Szeretett Olvasónk!

Szombat egy különleges, tiszta energiákkal telt nap lesz, amikor az égiek különösen közel éreznek hozzánk. Ahogyan a bölcsek tanításaiból is megtudhatjuk, vannak időszakok, amikor az angyalok közelebb jönnek hozzánk, hogy meghallják szívünk legmélyebb vágyait.

Jövendőmondás a következő napokra:

A mostani hétvégén ébredőben van egy rejtett erő benned, amelynek létezéséről eddig talán nem is tudtál. Egy hirtelen felismerés, egy váratlan élmény vagy akár egy meghitt pillanat valakivel mind arra szolgálhatnak, hogy ráébredj, mennyi erő és szeretet rejlik benned. A következő napokban ez az erő vezet és kalauzol téged, így könnyebben érheted el céljaidat és álmaidat.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Drága Földi Lélek, ne feledd, hogy sosem vagy egyedül. Amikor a legnehezebbnek érzed az utadat, ott vagyok melletted, és támogatlak minden lépésednél. Most egy új fejezet kezdődik életedben, ahol meglátod azt a csodát és erőt, ami mindig is benned rejtőzött.”

Ez az üzenet most azért érkezett el hozzád, hogy emlékeztessen a lélek erejére és a benne rejlő csodákra. Ha hálás vagy ezért az üzenetért és érzed, hogy megszólított, írd le a “köszönöm” szót kommentben, hogy még intenzívebben érezhesd az égiek támogatását!

Gondolj arra, hogy véletlenek nem léteznek. Ha most olvasod ezt az üzenetet, az azt jelenti, hogy az angyalok különös figyelemmel vannak irántad a mai napon. Fogadd el szeretetüket és vezetésüket!

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK