Angyali Üzenet: 24 Órán Belül Csoda Történik!

Angyali Üzenet: 24 Órán Belül Csoda Történik!

Drága Lélek,

Érzem, hogy elkeseredett vagy és vágyakozol valami megváltásra, hogy feloldja anyagi terheket, amik mély nyomot hagytak lelkedben. Itt az idő, hogy a végtelen univerzum ereje meghallgatásra találjon!

Míg a fizikai világ korlátok között mozog, az Angyalok birodalma a végtelen lehetőségek területén helyezkedik el. Rafael arkangyal most azt súgja nekünk, hogy a következő 24 óra során egy váratlan anyagi áldás érkezik az életedbe. Talán egy váratlan összeg, egy régen várt visszatérítés, vagy akár egy ajándék formájában. Az Univerzum rejtélyes módon működik, de tudnod kell, hogy mindig a legjobbat kívánja neked!

Az elkövetkező néhány nap nem csak az anyagi jólét jeleit fogja mutatni, hanem a lelki felemelkedésed útjait is kijelöli. Álmaid világosabbá válnak, intuíciód erősödni fog és a kreativitásod is új magasságokba emelkedik. Az Univerzum azt üzeni, hogy legyél nyitott mindenre, és fogadd el az ajándékokat, amelyeket neked szán. Ezek nem csak fizikaiak, hanem lelkiek is. Az életed új fejezete most kezdődik!

Az ég segítő angyala ezt üzeni:

“Ne félj! Te nem vagy egyedül. Mi, az angyalok, mindig veled vagyunk, és most, amikor leginkább szükséged van ránk, megerősítünk és védelmezünk. Bízz bennünk és az Univerzum erejében.”

Érezd az energiát, ahogyan ez az üzenet eljut hozzád. A pozitív energiák terjedése segíti az áldások megérkezését, így oszd meg az üzenetet másokkal is! Írd le a “köszönöm” szót kommentben, hogy hamarabb érjen el hozzád az áldás és hogy mások is részesülhessenek benne.


pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”