Angyali üzenet a mai napra: a gyógyulás angyala melletted áll, és segít a nehéz időszakban!

Angyali üzenet a mai napra: a gyógyulás angyala melletted áll, és segít a nehéz időszakban!

Kedves Olvasóink!

Ebben a napsugárban fürdő, de gyakran kihívásokkal teli világunkban, szeretnék veletek megosztani egy megerősítő és gyógyító üzenetet. Ez az üzenet emlékeztet minket arra, hogy nem vagyunk egyedül a nehézségeinkkel szemben; valójában, a gyógyulás angyala mindig mellettünk áll, készen arra, hogy segítsen átvészelni a viharokat.

“Amikor úgy érzed, hogy már nem tudsz tovább menni, emlékezz arra, hogy az Isten által neked rendelt angyalok sosem hagynak magadra. Ők ott vannak, hogy erőt és vigaszt nyújtsanak neked a legnehezebb időkben is!”

Ez az üzenet különösen fontos mindazok számára, akik éppen nehéz időszakon mennek keresztül, legyen az fizikai, érzelmi vagy spirituális természetű.

A Biblia számos helyen beszél a gyógyulásról és az angyalok jelenlétéről. Egyik ilyen ígéret található a Zsoltárok könyvében:

“Mert angyalainak parancsol felőled, hogy őrizzenek meg téged minden utaidon.” (Zsoltárok 91:11)

Ez a vers biztosít minket arról, hogy Isten gondoskodik rólunk, és angyalokat rendelt mellénk, hogy védelmezzenek és vezessenek utunk során!

A közelgő időszakban sokan megtapasztalják a gyógyulás angyalának jelenlétét életükben. Ez nem feltétlenül jelenti az azonnali gyógyulást, de azt igen, hogy megtaláljuk a belső erőt, a békét és a megértést, amire szükségünk van a gyógyuláshoz. Az angyalok segítenek feloldani a félelmeket és kételyeket, amelyek akadályozhatnak minket a teljes értékű életben, és vezetnek minket a helyes úton a gyógyulás felé.

Zárjuk ezt a gyógyító üzenetet egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk,

Kérünk, küldd el gyógyulás angyalát, hogy álljon mellettünk ezekben a nehéz időkben. Adj erőt, békét és gyógyulást mindazoknak, akik éppen kihívásokkal küzdenek. Segíts nekünk meglátni és elfogadni a szereteted és gondoskodásod jeleit életünkben. Tudjuk, hogy Veled és angyalaid segítségével képesek vagyunk átvészelni a viharokat, és megerősödve kilépni belőlük!

Ámen.

Kedves Olvasóim, bízzatok abban, hogy a gyógyulás angyala mellettetek áll, és vezet benneteket a fény felé. Hagyjátok, hogy szeretete és bölcsessége átöleljen titeket, és higgyetek abban, hogy minden nehézség mögött rejlő lehetőség van a növekedésre és a megújulásra. Lépjetek napjaitokba azzal a tudattal, hogy nem vagytok egyedül, és hogy a gyógyulás útja már előttetek van!

Szeretettel és reményteljes gyógyulásban,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!