Angyali üzenet a mai napra: A jólét angyala melléd áll, és segít téged a következő napokban!

Angyali üzenet a mai napra: A jólét angyala melléd áll, és segít téged a következő napokban!

Kedves Olvasóim,

Ezen a gyönyörű reggelen, amikor újra és újra felfedezhetjük Isten csodáit magunk körül, egy rendkívül biztató üzenettel érkezem hozzátok: A jólét angyala melléd áll, és segít téged a következő napokban!

“Áldjad meg az Urat, lelkem, és ne felejtsd el jótetteinek egyikét sem! Ő megbocsátja minden bűnödet, meggyógyít minden betegségedet. Ő megváltja életedet a sírtól, szeretettel és irgalommal koronáz meg. Jóléttel tölt el életedet, úgyhogy ifjúságod megújul, mint a sasé.” – Zsoltárok 103:2-5.

Ez a bibliai idézet emlékeztet bennünket Isten végtelen szeretetére és gondoskodására, amely által megkapjuk mindazt, ami a testi és lelki jólétünkhöz szükséges.

Engedjétek meg, hogy egy üzenettel színesítsem az előttetek álló napokat: Készüljetek fel arra, hogy a jólét angyala segítségetekre lesz. Lehet, hogy észreveszitek, hogy a pénzügyi helyzetetekben javulás áll be, egy váratlan lehetőség nyílik meg előttetek, amely előremozdít titeket a céljaitok felé, vagy egyszerűen csak egy mélyebb érzésre találtok rá, amely békét és elégedettséget hoz az életetekbe. Ezek az áldások nem véletlenek, hanem a jólét angyalának közvetlen segítségének jelei.

Most pedig, szeretnék megosztani veletek egy rövid, de erőteljes imát, amely megnyitja az utat a jólét angyalának segítségéhez:

“Drága Mennyei Atyánk, hálás szívvel fordulunk Hozzád ma, megköszönve a szeretetedet és végtelen gondoskodásodat. Kérünk, küldd mellénk a jólét angyalát, hogy segítsen nekünk a következő napokban. Nyisd meg szívünket és elménket az áldások és a lehetőségek felismerésére, amelyekkel körülveszel minket. Segíts nekünk bölcsen használni azokat az erőforrásokat, amelyeket ránk bíztál, hogy általuk nem csak a saját életünkben hozzunk létre bőséget, hanem másokat is meg tudjunk áldani.

Ámen.”

Kedves barátaim, legyetek nyitottak és fogadjátok el a jólét angyalának segítségét az előttetek álló napokban. Emlékezzetek, Isten gondoskodik rólatok, és mindig kész bőséggel áldani az életeteket!

Áldásokban gazdag, békés és jóléttel teli napot kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!