Angyali üzenet a mai napra: A Sors Áldása veled van!

Angyali üzenet a mai napra: A Sors Áldása veled van!

Drága Lélek,

Az égiek világából, egy különleges üzenet érkezik most hozzád, közvetlenül az Ég tündöklő csillagai közül. Az üzenet hordozója egy olyan segítő angyal, aki mindig figyel rád, akkor is, amikor ezt nem érzed. Ebben a pillanatban, miközben olvasod ezeket a sorokat, tudnod kell: a sors áldása ma kíséri minden lépésedet.

“Ne aggódj, mert a világegyetem csodálatos módon dolgozik. Ebben a heti ciklusban minden egyes gondolatod, vágyad, és álmod egyre inkább formát ölt, és valósággá válik előtted. A következő néhány napban, meglepő fordulatokat, váratlan örömöket és meghitt pillanatokat hoznak eléd. Fogadd ezeket nyitott szívvel, és engedd, hogy a pozitivitás ereje átjárja életed.”

Az angyali áldás ma rólad szól:

“Drága Lélek, az égiek energiaáramlata most körül vesz téged, erősítve és védve minden rezdülésed. Az ébredés fényében sétálva, a mai napod minden pillanatában az harmóniában vagy az univerzummal. Éld át az örömöt, amit ez a nap ad neked, és emlékezz, sosem vagy egyedül.”

Ha az üzenetet továbbadod, nem csak saját magadnak, de másoknak is segítesz abban, hogy megtapasztalják ezt az áldást. Töltsd meg a közösséget pozitív energiával, és terjesszd az égi szeretetet. Amennyiben a szíved úgy érzi, hogy köszönettel tartozol, írd le a “köszönöm” szót a kommentek közé. Hidd el, az égiek hallják hálás szavaid, és még gyorsabban áramlik feléd az áldás.

Légy a változás része, és fogadd el a sors áldását!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”