Angyali üzenet a mai napra: A szeretet gyógyító ereje most átöleli a lényedet, és csodálatos átalakulást hoz!

Angyali üzenet a mai napra: A szeretet gyógyító ereje most átöleli a lényedet, és csodálatos átalakulást hoz!

Drága Fénylő Lélek!

Az angyalok ma egy különleges üzenetet hoztak számodra a szeretet legmagasabb birodalmából. A Mindenség, a végtelen együttérzés és gyógyulás forrása, azt üzeni neked: a szeretet gyógyító ereje most átöleli a lényedet, és csodálatos átalakulást hoz minden területen az életedben! Az isteni kegyelem most megérinti a szívedet, és arra hív, hogy engedd el a múlt fájdalmait, és nyílj meg a szeretet végtelen áramlására!

Képzeld el, ahogy egy ragyogó, rózsaszín fény vesz körül téged, gyengéden átölelve és megtöltve a lényedet a szeretet és a gyógyulás rezgéseivel. Ez a fény az isteni szeretet megtestesülése, amely mindig jelen van benned és körülötted, készen arra, hogy meggyógyítsa a sebeidet, és helyreállítsa a harmóniát az életedben. Engedd, hogy ez a szeretetteljes energia átjárja a tested, az elmédet és a lelkedet, elhozva a mély belső békét és a boldogságot.

A Teremtő azt üzeni neked, hogy te egy szeretetre méltó és értékes lény vagy, aki megérdemli, hogy az élet minden szépségét és áldását megtapasztalja. Függetlenül attól, milyen kihívásokkal néztél szembe a múltban, a szeretet mindig készen áll arra, hogy meggyógyítson és átalakítson téged. Most eljött az idő, hogy elengedjed azokat a hitrendszereket és mintákat, amelyek már nem szolgálnak téged, és hogy befogadd azt a mély szeretetet, amelyet megérdemelsz.

Az angyalok arra bátorítanak, hogy gyakorold az önszeretetet és az önelfogadást. Bánj magaddal kedvesen és együttérzően, mintha a legjobb barátod lennél. Ismerd fel a saját értékedet, és ünnepeld az egyediségedet. Ahogy megtanulsz szeretettel fordulni magad felé, ez a szeretet kiárad az életedbe, és csodálatos átalakulásokat hoz a kapcsolataidban, a munkádban és a világhoz való hozzáállásodban.

Nyisd meg a szívedet, hogy befogadhasd a szeretetet minden formájában. Engedd, hogy a szeretet átáramoljon rajtad, és meggyógyítsa azokat a területeket, ahol fájdalmat vagy hiányt érzel. Gyakorold a megbocsátást önmagadnak és másoknak, és engedd el a nehezteléseket, hogy helyet teremts a szeretet beáramlásának. Ahogy a szeretet rezgésére hangolódsz, vonzani fogod azokat az embereket és helyzeteket, akik a legmagasabb javadat szolgálják.

Kedves Lélek, most egy csodálatos lehetőség előtt állsz, hogy megtapasztald a szeretet gyógyító erejének mélységét. Bízz abban, hogy a Mindenség szeretete mindig veled van, és támogat téged a gyógyulás és az átalakulás folyamatában. Az angyalok körülölelnek téged a rózsaszín fénnyel, és segítenek felébreszteni a szívedben lévő végtelen szeretetet.

Oszd meg ezt a varázslatos üzenetet mindazokkal, akik készek megnyitni a szívüket a szeretet gyógyító erejére! Hadd induljon el egy láncreakció, amely végtelen szeretetet és gyógyulást szabadít fel minden érintett életében. Írd le a “köszönöm” szót a kommentekben, és ezzel küldd el a hála rezgéseit a Mindenségnek, jelezve, hogy készen állsz befogadni a szeretet csodáit.

Emlékezz, hogy te a szeretet megtestesítője vagy, és a szeretet ereje mindig jelen van benned. Engedd, hogy ez a gyógyító rezgés átjárja a lényedet, és csodálatos átalakulást hozzon az életedbe, felfedve a benned rejlő ragyogást és szépséget.

Végtelen szeretettel és rózsaszín fénnyel,

Az angyalok és a Szeretet Isteni Forrása

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/