Angyali üzenet a mai napra: A tiszta szívűek számára meglepetést tartogatok!

Angyali üzenet a mai napra: A tiszta szívűek számára meglepetést tartogatok!

Kedves Barátaim, Olvasóink!

Ezen a csodás napon, amikor Isten szeretete körülvesz minket, szeretnék egy különleges üzenettel szolgálni számotokra. Egy üzenettel, amely különösen azok szívét célozza meg, akik tiszta szívvel járják életük útját: „A tiszta szívűek számára meglepetést tartogatok!”

„Boldogok a tiszta szívűek, mert ők meglátják az Istent.” (Máté 5:8)

Ez az igevers azon ígéretre emlékeztet minket, amely szerint a tiszta szívűek képesek lesznek Isten jelenlétét érezni és látni életükben. A tisztaság nem csak erkölcsi tisztaságot jelent, hanem a szándékok, a gondolatok és a cselekedetek őszinteségét és tisztaságát is.

Most pedig, engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy üzenetet, amely a tiszta szívűek számára érkezett: A közeljövőben olyan meglepetések érnek benneteket, amelyek mélyen megérintik a lelketeket. Ezek a meglepetések nem feltétlenül anyagi javak formájában érkeznek, hanem inkább belső megértések, mélyebb spirituális kapcsolódások és Isten jelenlétének fokozott érzékelése formájában. Azok számára, akik szívük tisztaságával fordulnak az élet felé, az Univerzum válaszolni fog olyan módon, amely megerősíti hitüket és mélyíti kapcsolatukat a szeretet forrásával!

Most pedig, csatlakozzatok hozzám ebben az imában:

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük Neked a tiszta szív ígéretét és azokat a meglepetéseket, amelyeket számunkra tartogatsz. Kérünk, segíts nekünk mindig tisztán látni Téged és az életet, amelyet nekünk adtál. Töltsd meg szívünket békével, szeretettel és örömmel, hogy képesek legyünk meglátni és értékelni azokat a csodálatos meglepetéseket, amelyeket az életünkbe hozol. Segíts nekünk, hogy tiszta szívvel járjunk az előttünk álló úton, és hogy fényként ragyogjunk mások számára is!

Ámen.

Kedves Barátaim, bízzatok abban, hogy a tiszta szívűek számára az élet valóban meglepetéseket tartogat. Legyetek nyitottak és készek fogadni az Univerzum ajándékait, és tudjátok, hogy minden, ami történik, a ti javatokat szolgálja. A tiszta szív és az őszinte szándék híd lehet a láthatatlan és a látható világ között, megnyitva az utat az Isteni jelenlét és áldások előtt.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!