Angyali üzenet a mai napra: Az a sok sok jó dolog, amit kértél, most megvalósul!

Angyali üzenet a mai napra: Az a sok sok jó dolog, amit kértél, most megvalósul!

Kedves Áldásra Váró Lelkek!

Ezen a gyönyörű napon egy rendkívül inspiráló és reményteli üzenettel érkezem hozzátok. Az üzenet, amit hoztam, az a bőség és a megvalósulás híre: az a sok sok jó dolog, amit kértél, most megvalósul! Mindannyiunk életében eljön az az idő, amikor az általunk küldött imák, remények és álmok megvalósulnak, és az Univerzum válaszol a kéréseinkre!

“Amikor Istenre bízzuk vágyainkat, és hittel élünk, akkor megnyílnak az ég kapui, és áldások zápora zúdul ránk. Emlékezzünk, nem mindig akkor kapjuk meg a választ, amikor mi szeretnénk, de Isten időzítése tökéletes, és Ő tudja, mikor van szükségünk valamire a leginkább!”

A Biblia tele van ígéretekkel azok számára, akik hűségesek és kitartóak. Az Ószövetségből származó könyvében olvashatjuk:

“Hozzátok be a tizedet mind az én tárházamba, hogy legyen ennivaló az én házamban, és ezzel próbáljatok meg engem, azt mondja a Seregeknek Ura, ha nem nyitom meg néktek az egek csatornáit, és ha nem árasztok reátok áldást bőségesen!” (Malakiás 3:10)

Ez a vers nem csak az anyagi adakozás fontosságára hívja fel a figyelmet, hanem arra is, hogy Isten bőségesen megáldja azokat, akik őszintén és teljes szívvel fordulnak hozzá.

A következő napokban és hetekben sokan tapasztalni fogják ezen ígéretek beteljesülését. Azok a jó dolgok, amelyeket hosszú ideje kértetek, most kezdenek el megvalósulni. Legyen szó pénzügyi áttörésről, új lehetőségekről a karrierben, vagy mélyebb kapcsolatok kialakulásáról a szeretteitekkel, készüljetek fel a változásra és fogadjátok nyitott szívvel az érkező áldásokat!

Itt van egy erőteljes mantra, amit naponta elmondhattok, hogy fokozzátok ezen áldások befogadását:

“Nyitott vagyok minden jóra, amit az Univerzum nekem szán. Hálás szívvel fogadom az áldásokat, amelyeket Isten készített számomra. Bízom Isten tökéletes időzítésében, és készen állok arra, hogy átvegyem az életembe érkező csodákat!”

Zárjuk ezt az üzenetet egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük, hogy meghallgattad imáinkat és vágyainkat. Hálásak vagyunk minden áldásért, amit ránk árasztasz. Segíts nekünk nyitott szemmel és szívvel járni, hogy észrevegyük és maximálisan kihasználjuk azokat a lehetőségeket, amelyeket elénk helyezel. Tölts el minket békével és örömmel, ahogy átéljük ezeket a csodálatos változásokat az életünkben!

Ámen.

Kedves Barátaim, használjátok ezt a mantrát és imát nap mint nap, és legyetek készen arra, hogy átéljétek és élvezzétek a bőséget, amit az élet készített számotokra. Az Univerzum szeretettel és örömmel vár rátok!

Szeretettel és várva várt áldásokkal,

Gábor

Angyai mesék


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!