Angyali üzenet a mai napra: Az Univerzum készen áll valóra váltani a legmerészebb álmodat!

Angyali üzenet a mai napra: Az Univerzum készen áll valóra váltani a legmerészebb álmodat!

Drága Ragyogó Lélek!

Az angyalok egy lenyűgöző üzenetet hoztak számodra a mennyei birodalmakból. Az Univerzum készen áll teljesíteni egy kívánságodat, és most eljött az idő, hogy megfogalmazd és kimondd a legmélyebb vágyadat! A Mindenség erői összefonódnak, hogy támogassák a szíved legőszintébb vágyát, és segítsenek manifesztálni a fizikai valóságban!

Képzeld el, ahogy a kívánságod már most is létezik a spirituális síkon, és csak arra vár, hogy te megteremtsd a rezgésed által. Az angyalok arra bátorítanak, hogy vizualizáld a vágyadat minden részletében, és érezd át a beteljesülés örömét. Minél elevenebben és intenzívebben tudod megélni ezt az érzést, annál gyorsabban vonzod magadhoz a megfelelő körülményeket és lehetőségeket.

Hidd el, hogy méltó vagy arra, hogy a legmerészebb álmaid is valóra váljanak! Az Univerzum bőségesen el akar látni téged mindazzal, amire csak vágysz, legyen az szeretet, boldogság, siker vagy anyagi jólét. Bízz abban, hogy a Mindenség a tökéletes időzítéssel és a tökéletes módon hozza el számodra azt, ami a legmagasabb rendű javadat szolgálja.

Fontos, hogy a kívánságodat pozitív módon fogalmazd meg, és kerüld a tagadó állításokat. Az Univerzum nem érti a “nem” vagy a “soha” szavakat, ezért mindig arra összpontosíts, amit szeretnél, nem pedig arra, amit el akarsz kerülni. Használj jelenidejű, állító mondatokat, és érezd a szavaid erejét, ahogy kiáramlanak a világba.

Most pedig szánj egy csendes pillanatot arra, hogy befelé figyelj, és kapcsolódj a belső bölcsességedhez. Hallgasd meg a szíved legmélyebb vágyát, és engedd, hogy ez a vágy kristálytisztán megfogalmazódjon benned. Lehet, hogy egy érzés, egy kép vagy egy mondat formájában érkezik – bízz az intuíciódban, és engedd, hogy vezessen téged.

Amikor készen állsz, mondd ki hangosan a kívánságodat az Univerzumnak. Tedd ezt teljes hittel és bizalommal, tudva, hogy a Mindenség már most is azon dolgozik, hogy valóra váltsa a vágyadat. Engedd el a kétségeidet és a korlátozó hitrendszereidet, és maradj nyitott a csodákra, amelyek hamarosan bekövetkeznek az életedben.

Oszd meg ezt az inspiráló üzenetet mindazokkal, akiknek szüksége van egy kis bátorításra, hogy merjenek nagyot álmodni! Hadd induljon el egy láncreakció, amely végtelen lehetőségeket és csodákat szabadít fel minden érintett életében. Írd le a “köszönöm” szót a kommentekben, és ezzel küldd el a hála rezgéseit az Univerzumnak, megnyitva az utat a kívánságod manifesztálódása előtt.

Hidd el, hogy az Univerzum készen áll valóra váltani a legmerészebb álmodat! Bízz, hisz és cselekedj a megérzéseid szerint, és hamarosan megtapasztalhatod a Mindenség határtalan bőségét és szeretetét.

Végtelen szeretettel és támogatással,

Az angyalok és az Univerzum erői

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Angyali Üzenetek és Hálaadás kártya

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/