Angyali üzenet a mai napra: egyetlen kívánságod teljesül ma éjszaka. Mit kívánsz?

Angyali üzenet a mai napra: egyetlen kívánságod teljesül ma éjszaka. Mit kívánsz?

Kedves Lelki Társaim, Olvasóink!

A mai különleges estén az Univerzum energiái egyedülálló módon rendeződnek el, hogy megnyissák előttünk azt a lehetőséget, melyről eddig csak álmodoztunk. Ma éjszaka elérkezik az a csodálatos pillanat, amikor egy kívánságod teljesül. Gondolkodj el tehát mélyen: Mit kívánsz leginkább?

„Kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; kopogtassatok, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7)

Ez az ígéret arra emlékeztet minket, hogy az életünkben való aktív részvétel, a kérés, a keresés és a kopogtatás hatalmas erővel bír. Isten és az Univerzum készen áll arra, hogy meghallgassa és megvalósítsa kívánságainkat, amikor ezek a szívünk mélyéről, igaz szándékkal fakadnak.

Most pedig, engedjék meg nekem, hogy megosszak veletek egy titkot, amely ezen a különleges estén vár rátok: Amint lehunyjátok a szemeteket, és szívetek legmélyéről megfogalmazzátok a kívánságot, a következő napokban érezni fogjátok annak pozitív hatását életetekben. Ez nem feltétlenül a kívánság szó szerinti teljesülését jelenti, hanem inkább egy olyan változás kezdetét, ami közelebb visz titeket ahhoz, amire vágytok. Legyen az békesség, szeretet, gyógyulás vagy anyagi jólét, az Univerzum megkezdi azon utak kikövezését, melyeken keresztül ezek a változások megvalósulnak!

Most pedig, csatlakozzatok hozzám ebben az imában:

Drága Mennyei Atyánk és Univerzumunk végtelen Forrása,

Hálás szívvel állunk előtted ezen a csodálatos estén, amikor egy kívánságunk teljesülhet. Kérünk, adj nekünk bölcsességet és tisztánlátást, hogy jól válasszuk meg, mit kívánunk. Tölts el minket a Te szereteteddel és fényeddel, hogy kívánságunk ne csak saját életünket gazdagítsa, hanem másokéra is pozitív hatással legyen. Segíts nekünk nyitott szívvel és elmével fogadni azokat az ajándékokat és lehetőségeket, amelyeket az életünkbe hozol, és taníts minket arra, hogy minden körülmények között meglássuk, és értékeljük jóságodat és gondoskodásodat!

Ámen.

Kedves Barátaim, amikor ma éjszaka lefekszetek, gondoljatok arra az egy kívánságra, amit szívetek legmélyéből szeretnétek, hogy teljesüljön. Bízzatok abban, hogy az Univerzum és Isten munkálkodik az életetekben, hogy megvalósítsa álmaitokat és vágyaitokat.

Szeretettel és áldással,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!