Angyali üzenet a mai napra: Isten ma éjszaka egy kívánságodat teljesíti!

Angyali üzenet a mai napra: Isten ma éjszaka egy kívánságodat teljesíti!

Csodálatos Lélek!

Az angyalok egy lélegzetelállító üzenetet hoztak számodra egyenesen a Mennyország fénylő birodalmából. Isten, a Mindenható Teremtő, ma éjszaka egy különleges ajándékot tartogat a számodra: teljesíti egyik legőszintébb kívánságodat! Az isteni kegyelem és szeretet most körülölel téged, és megnyitja az utat a csodák beáramlása előtt.

Képzeld el, ahogy az éjszakai égbolt ragyogó csillagokkal van tele, és minden egyes csillag a te kívánságaidat tükrözi vissza. Isten ismeri a szíved legmélyebb vágyait, és most arra kér téged, hogy engedd el a kétségeidet, és bízz az Ő tökéletes tervében. Hidd el, hogy méltó vagy arra, hogy a leggyönyörűbb álmaid valóra váljanak, és hogy az isteni gondviselés minden lépésedet támogatja.

Szentelj ma este egy nyugodt pillanatot arra, hogy befelé figyelj, és kapcsolódj az isteni bölcsességhez. Kérd az angyalok segítségét, hogy tisztán és világosan felismerd a szíved legigazabb vágyát. Lehet, hogy egy érzés formájában érkezik, vagy egy kép jelenik meg a lelki szemeid előtt – bízz az intuíciódban, és engedd, hogy ez a vágy kristálytisztán ragyogjon benned.

Most pedig fogalmazd meg a kívánságodat egy egyszerű, pozitív állítás formájában. Használj jelenidejű, megerősítő szavakat, mintha a vágyad már most is létezne. Érezd át a beteljesülés örömét és békéjét, miközben kimondod a szavakat. Az angyalok ott állnak melletted, és segítenek felerősíteni a kívánságod rezgését, hogy az minél gyorsabban manifesztálódhasson.

Amikor készen állsz, bocsásd útjára a kívánságodat az Univerzumba, tudva, hogy Isten ma éjszaka dolgozni kezd a megvalósításán. Engedd el a hogyanokat és a mikénteket, és bízz abban, hogy a Mindenható a tökéletes időzítéssel és a tökéletes módon hozza el számodra azt, ami a legnagyobb javadat szolgálja. Maradj nyitott a csodákra és a váratlan áldásokra, amelyek hamarosan bekövetkeznek az életedben!

Oszd meg ezt a varázslatos üzenetet mindazokkal, akiknek szüksége van egy kis reményre és bátorításra! Hadd induljon el egy szeretetteljes hullám, amely végtelen lehetőségeket és csodákat szabadít fel minden érintett életében. Írd le a “köszönöm” szót a kommentekben, és ezzel fejezd ki a háládat Istennek és az angyaloknak, megnyitva a szívedet a legszebb ajándékok befogadására.

Hidd el, hogy Isten ma éjjel valóra váltja a legmélyebb vágyadat! Bízz az Ő végtelen bölcsességében és szeretetében, és engedd, hogy a fénye beragyogja az életedet, elhozva a beteljesülést és a boldogságot, amelyre mindig is vágytál!

Végtelen szeretettel és áldásokkal,

Az angyalok és a Mennyei Seregek

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Angyali Üzenetek és Hálaadás kártya

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/