Angyali üzenet a mai napra: Ma éjszaka angyali meglepetés érkezik!

Angyali üzenet a mai napra: Ma éjszaka angyali meglepetés érkezik!

Kedves Lelki Társaim, Olvasóink!

Ez az este egy csodálatos ígéret kezdete számotokra. Egy ígéret, amely mélyen a szívetekhez szól és reményt kelt a lelketekben. Ma éjszaka nagy meglepetés érkezik, egy olyan ajándék, amelyet az égiek készítettek számotokra, hogy megmutassák: sosem vagytok egyedül, és minden imáitok meghallgatásra talál.

„Mert én tudom, milyen terveim vannak veletek szemben – mondja az Úr –, békesség tervei ezek, nem pedig balsorsé, hogy jövőt és reményt adjak nektek.” (Jeremiás 29:11)

Ez az igevers tökéletesen kifejezi azt az ígéretet, amit Isten tett nekünk: Ő terveket sző a jövőnkről, amelyek reményt és békességet hoznak életünkbe. Ma éjszaka, amikor a csend betölti a szobátokat, és álomra hajtjátok a fejeteket, tudjátok, hogy az égiek különleges ajándékkal készülnek számotokra.

Most pedig, szeretnék veletek megosztani egy üzenetet, amely ebből a különleges ígéretből fakad: Az elkövetkező napokban sokan közületek érezni fogjátok az égiek szeretetének és gondoskodásának jeleit. Ezek a jelek nem feltétlenül a nagy dolgokban mutatkoznak meg, hanem az apró, mindennapi csodákban, amelyek emlékeztetnek benneteket arra, hogy valóban figyelnek rátok. Legyen az egy váratlan segítség, egy hirtelen felismerés vagy egy vágyott cél elérése, tudjátok, hogy ezek az égiek ajándékai számotokra.

Engedjétek, hogy most együtt imádkozzunk:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálás szívvel fordulunk Hozzád ezen a különleges estén, amikor újra és újra megtapasztaljuk a Te szeretetedet és gondoskodásodat. Kérünk, készítsd elő szívünket és lelkünket, hogy befogadók legyünk a ma éjszaka érkező meglepetésre. Nyisd fel a szemünket, hogy lássuk és értékeljük azokat a csodákat, amelyeket az életünkbe hozol. Segíts nekünk emlékezni arra, hogy minden jó ajándék Tőled származik, és taníts minket arra, hogy hálás szívvel fogadjuk és továbbadjuk ezeket az áldásokat!

Ámen.

Kedves Barátaim, ahogy ma este fejeteket a párnára helyezitek, tudjátok, hogy az égiek szeretettel gondolnak rátok, és készen állnak, hogy megajándékozzanak titeket. Fogadjátok szeretettel és nyitott szívvel az érkező meglepetést, és engedjétek, hogy az új napra ébredve érezzétek az élet ajándékainak gazdagságát.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!