Angyali üzenet a mai napra: Minden okkal történik, angyalaid a legjobbkor avatkoznak az életedbe!

Angyali üzenet a mai napra: Minden okkal történik, angyalaid a legjobbkor avatkoznak az életedbe!

Kedves Olvasóink!

Ahogyan a nap felkel és újra elbúcsúzik, úgy életünk minden pillanatának megvan a maga rendeltetése, még ha éppen nem is látszik tisztán. A mai nap üzenete egy örök igazságról szól, amelyet sokan közülünk mélyen a szívünkben tudunk: Minden okkal történik, és angyalaink mindig a legjobbkor avatkoznak be életünkbe!

“Isten nem véletlenül hozza az eseményeket az életedbe. Amikor angyalai közbelépnek, pontosan tudják, mit tesznek. Lehet, hogy nem látod azonnal a miértet, de bízz abban, hogy minden részlete az életednek Isten nagyobb tervének a része.”

Emlékezzünk arra a bibliai igére, amely ezt az üzenetet hordozza:

“Tudjuk pedig, hogy akiket Isten szeret, azokkal minden a javukra válik, azokkal, akik az ő szándéka szerint hivatalosak.” (Róma 8:28)

Ez a vers nem csak arra emlékeztet bennünket, hogy minden életünkben történő esemény egy nagyobb terv része, hanem arra is, hogy Isten szeretete által vezérelve minden a javunkra válik.

A közelgő időkben sokan tapasztalni fogják angyalaik közvetlen beavatkozását életük fontos pillanataiban. Ezek az angyali beavatkozások nem mindig lesznek látványosak; néha egy halk suttogásban, egy váratlan ötletben vagy egy “véletlen” találkozásban nyilvánulnak meg. De a lényeg az, hogy éppen a legmegfelelőbb időben történnek, hogy segítsenek nekünk a helyes úton haladni vagy megmutassák azt a leckét, amit éppen meg kell tanulnunk.

Zárjuk ezt az üzenetet egy rövid imával:

Kedves Mennyei Atyánk és Angyalai,

Hálás szívvel fordulunk Hozzád ma, tudva, hogy minden életünkben történő esemény a Te szeretetedből fakad, és a legjobbkor történik, még ha mi nem is látjuk azonnal ennek az okát. Kérünk, nyisd meg a szívünket és elménket, hogy érezzük és felismerjük angyalaid jelenlétét és vezetését. Adj nekünk bölcsességet és türelmet, hogy megértsük és elfogadjuk azokat az útmutatásokat, amelyeket kínálsz nekünk, és segíts nekünk mindig emlékezni arra, hogy minden a javunkra válik.

Ámen.

Kedves Olvasóim, lépjetek ki a világba azzal a tudattal, hogy minden okkal történik, és hogy angyalaitok pontosan akkor avatkoznak be az életetekbe, amikor a legnagyobb szükség van rá. Bízzatok abban, hogy minden, ami történik, Isten nagyobb tervének része, amely szeretetből és gondoskodásból áll össze számotokra.

Szeretettel és a legjobb időzítésű angyali beavatkozásokkal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!