Angyali üzenet a mai napra: szeretet és angyali energia száll a házadra, amely megóv téged minden bajtól!

Angyali üzenet a mai napra: szeretet és angyali energia száll a házadra, amely megóv téged minden bajtól!

Kedves Olvasóink!

Ahogy elmerülünk a mindennapi élet forgatagában, szeretnék veletek megosztani egy rendkívül erőteljes és biztató üzenetet: Szeretet és angyali energia száll a házadra, amely megóv téged minden bajtól!

Gondoljunk erre a bibliai igére, amely megerősít bennünket hitünkben: “Mert Ő angyalainak parancsolt felőled, hogy őrízzenek téged minden utaidon.” (Zsoltárok 91:11). Ez az igevers azt üzeni nekünk, hogy Isten szeretete és az Ő angyalai mindig velünk vannak, hogy védelmezzék és óvják életünket!

A mai nap egy különleges alkalom, amikor az angyali energia és a szeretet áramlata különösen erős a házatokban és az életetekben. Legyetek nyitottak és befogadók erre a gyógyító és védelmező energiára. Az elkövetkező napokban figyeljetek az Univerzum apró jeleire, amelyek megerősítik ezt az üzenetet. Lehet, hogy egy hirtelen felbukkanó szivárvány, egy váratlanul jó hír, vagy egy melegség érzése a szívetekben. Ezek az angyalok módjai, hogy megmutassák: gondoskodnak rólatok!

Ima a szeretetért és az angyali védelemért:

Drága Mennyei Atyám, hálásan köszönöm a szeretetedet és az angyalaid védelmét, amely mindig velem van. Kérlek, áraszd rám és az otthonomra a szeretet és az angyali energia áldásait. Tölts el engem és a környezetemet békességgel, harmóniával és biztonsággal. Segíts nekem észrevenni és befogadni az angyalok jeleit és üzeneteit, hogy erősítsék a hitemet és megóvják az életem. Áraszd rám a bölcsességedet és a türelmedet, hogy mindig az úton maradjak, amit számomra kijelöltél.

Ámen.

Kedves Olvasóink, bízzatok abban, hogy a szeretet és az angyali energia áldása ma és minden nap veletek van. Legyetek nyitottak és befogadóak ezekre a csodálatos energiákra, amelyek megóvnak benneteket és megerősítik a lelketeket.

Áldásokkal és szeretettel töltött napot kívánok nektek, tele szeretettel és angyali védelemmel!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!