Angyali üzenet a mai napra: Tiéd a midászi érintés – amihez nyúlsz, sikerre viszed!

Angyali üzenet a mai napra: Tiéd a midászi érintés – amihez nyúlsz, sikerre viszed!

Kedves Olvasó, egy rendkívüli üzenettel érkeztem ma hozzád, egy olyan üzenettel, amely a titkos erejével életre kelti a Midászi érintés mágikus képességét. Igen, jól olvastad: ma bármi, amit megérintesz, arannyá változik. De hogyan? Olvass tovább!

Mielőtt bemennénk ebbe a csodálatos energiába, csatlakozzunk az égi segítőinkhez az alábbi imával:

Kedves Angyalok, nyissátok meg a szívemet és az elmémet a Midászi érintés mágikus energiájának befogadására. Kérlek, vezessetek és vigyétek a kezem, hogy én is megtapasztalhassam ezt az ősi bölcsességet és sikerrel járjak minden tervemben. Ámen.

A Midászi érintés egy metafora, mely azt jelképezi, hogy bármit, amihez hozzányúlsz, arannyá változtathatsz. Az angyalok ma megosztják veled ezt a különleges képességet. Minden, amit ma teszel, sikerre viszed. Minden kapcsolatod, üzleted, és ötleted ragyogni fog.

Zárjuk le ezt az üzenetet egy áldással, hogy megerősítsük ezt a csodálatos energia átadást:

Én, a világ angyala, áldalak meg téged a Midászi érintés képességével. Minden, amit megérintesz, arannyá változzék, és vezessen téged bőségbe, boldogságba, és sikerbe. Az univerzum örömmel dolgozik veled. Ámen.

Minden tetted aranyba borul ma, kedves Olvasónk. Ne félj nagyot álmodni, és használd fel ezt az energiát a legnagyobb terveid megvalósítására!

De várj, még nincs vége! Az angyalok azt is üzenik, hogy minél több emberrel osztod meg ezt az üzenetet, annál erősebbé válik az áldás ereje. Gyere, és csatlakozz ehhez a kollektív energiához! Az univerzum ma veled dolgozik!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK