Angyali üzenet érkezett számodra: százszoros áldások éjszakája

Angyali üzenet érkezett számodra: százszoros áldások éjszakája

Kedves Lelkek,

Ezen a különleges éjszakán, amikor az ég szövetébe rejtett szálak összefonódnak, a Teremtői erő megduplázza hatását, és így százszoros áldást áraszt le rátok. A csillagok már összeálltak, hogy megvilágítsák a lehetőségek útját, és megnyissák előttetek azokat az ajtókat, melyeken eddig csak reménykedve kukucskáltatok át.

Jövendőmondás a következő néhány napra:

Ébredjetek minden reggel azzal a tudattal, hogy valami csodálatos történik veletek. A következő napokban egyesek közületek a legváratlanabb helyeken találhatják meg a megoldásokat, vagy éppen a megoldások találják meg őket. Azok a problémák, melyek úgy tűntek, megoldhatatlanok, hirtelen új megvilágításban jelenhetnek meg előttetek, és könnyedén oldódnak meg.

Kérés az angyalok felé:

Égi Segítőink, akik mindig velünk vagytok, kérünk titeket, hogy az ezen éjszaka ránk áradó százszoros áldásokkal töltsétek meg a szívünket. Segítsetek nekünk észrevenni és elfogadni azt a szeretetet és békét, amit nekünk szántok.

A kéréshez elmondható ima:

“Égi Segítők, hozzátok el a fényt, ezen az áldott százszoros éjszakán. Minden, ami nehezítette a lelkem, Legyen könnyű, mint a holdfény szálai.

Az aggályok, melyek a szívemet nyomták, oldódjanak meg az univerzális tiszta fényben. A szeretet és megértés energiája áradjon rám, és oldja fel a kötéseket.

Hálás szívvel köszönöm az áldásokat, melyeket most küldtök számomra, és amik még érkezni fognak. Nyitott vagyok és készen állok, hogy a szeretet és a megoldások útján járjak.”

Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy ezen a százszoros áldások éjszakáján a Te szívedet is gyorsabban érje el a csillagok és angyalok áldása.

Ne feledkezzetek meg arról, hogy az üzenet megosztása az áldások erejét hozza el mindenki számára. Ahogy megosztjátok ezt a szeretettel teli üzenetet, az nem csak a ti életetekben teremt csodákat, de a világ minden tájára eljuttatja a fényt és a reményt azoknak, akik most igazán szükségük van rá.

Szeretettel és a legfényesebb áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével