Angyali üzenet ma éjszakára: a jók, a legjobbat érdemlik, és most Neked is jut belőle!

Angyali üzenet ma éjszakára: a jók, a legjobbat érdemlik, és most Neked is jut belőle!

Kedves Barátaim,

Ahogy elérkezett a mai este is, minden új lélegzetvétellel, amit veszünk, és minden új lépéssel, amit megtesszünk, emlékeztetőül szolgál arra, hogy Isten szeretetének és kegyelmének új lehetőségeit éljük meg. Ma egy különleges és bátorító üzenettel érkeztem hozzátok: A jók, a legjobbat érdemlik, és most Neked is jut belőle!

“Tudjátok, hogy az Úr minden jót megjutalmaz, akár szolgák, akár szabadok vagyunk.” – Efézus 6:8.

Ez a bibliai igazság emlékeztet minket arra, hogy minden jó tett, amit teszünk, minden szeretetteljes gesztus és minden bátorító szó nem marad észrevétlen. Isten látja a szívünket és a jó cselekedeteinket, és Ő igazságos jutalmazója mindeneknek.

És itt egy üzenet e napra: Készülj fel arra, hogy a jó, amit elvetettél, most visszatér hozzád százszorosan. Lehet, hogy egy váratlan elismerés formájában érkezik, egy új lehetőség, ami pontosan azt a jót hozza el az életedbe, amire vágytál, vagy talán egy mélyebb békére és örömre lelsz, ami megerősíti a lelkedet és megújítja a hiteteket. Az Univerzum rendje szerint, a jó, amit kibocsátottál, most visszatér hozzád.

Hadd mondjak el egy rövid imát e napra:

Drága Mennyei Atyánk, Köszönjük, hogy meglátod és megjutalmazod a jó cselekedeteinket. Kérünk, segíts nekünk mindig a jó úton járni, szeretetet és jóindulatot sugározni az élet minden területén. Áldd meg ezt a napot, és nyisd meg szívünket és elménket, hogy felismerjük és megragadjuk azokat a csodálatos lehetőségeket és áldásokat, amelyeket Rád bízva elvetettünk. Tölts el minket békével és örömmel, tudva, hogy a jók, a legjobbat érdemlik, és most nekünk is jut belőle!

Ámen.

Kedves barátaim, bízzatok abban, hogy a jók, a legjobbat érdemlik, és hogy Isten gazdagsága korlátlan. Amit a világba vetettek, az most hozzátok tér vissza. Legyetek nyitottak, fogadjátok el az égi áldásokat, és tudjátok, hogy minden, amit tesztek, számít és értékes.

Áldás, bőség és minden jót kívánok nektek erre a napra és minden következőre!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!