Angyali üzenet ma éjszakára: az adósságok rendeződnek!

Angyali üzenet ma éjszakára: az adósságok rendeződnek!

Kedves Barátaim,

Ahogy ma a nap véget ér, és Isten újabb csodálatos estét hoz számunkra, egy nagyon fontos és reményteljes üzenettel érkezem hozzátok: Az adósságok rendeződnek! Életünk során sokféle adósságot halmozhatunk fel, legyen szó pénzügyi terhekről, érzelmi vagy szellemi tartozásokról, de ma van egy jó hírem számotokra: megkezdődik a felszabadulás és a megkönnyebbülés időszaka!

“Ne tartozzatok senkinek semmivel, csak azzal, hogy egymást szeressétek, mert aki másokat szeret, betöltötte a törvényt!” – Rómaiak 13:8.

Ez a bibliai idézet emlékeztet bennünket arra, hogy az életünk legfontosabb “adóssága” az, hogy szeretettel forduljunk embertársaink felé. Minden más adósság, amit felhalmoztunk, rendeződik, amikor Istenre bízzuk életünket és pénzügyeinket.

Engedjétek meg, hogy egy jó hírrel színesítsem ezt az üzenetet: Az elkövetkező időszakban számíthattok arra, hogy pozitív változások következnek be az adósságaitok tekintetében. Lehet, hogy egy váratlan forrásból érkezik segítség, egy régen várt lehetőség nyílik meg előttetek, vagy egy új ötlet, amely megoldást kínál a pénzügyi helyzetetekre. Ezek az áldások Isten kegyelmének és gondoskodásának jelei, arra emlékeztetve bennünket, hogy sosem vagyunk egyedül a küzdelmeinkben.

Most pedig, hadd ajánljak fel egy rövid imát, hogy megnyíljon az út a pénzügyi felszabadulás felé:

“Drága Mennyei Atyánk, hálás szívvel fordulunk Hozzád ma, kérve vezetésedet és bölcsességedet, hogy kezelni tudjuk adósságainkat és pénzügyi kihívásainkat. Kérünk, nyisd meg azokat az utakat előttünk, amelyek a tartozásaink rendeződéséhez vezetnek, és áldd meg munkánkat, hogy elegendő erőforrással rendelkezzünk mindazokhoz, amelyekre szükségünk van. Adj nekünk bátorságot és kitartást, hogy kövessük a Te útmutatásodat, és hálás szívvel fogadjuk a segítséget, amit küldesz számunkra.

Ámen.”

Kedves barátaim, emlékezzetek, az adósságok rendeződése nem csak pénzügyi felszabadulást jelent, hanem szellemi és érzelmi megújulást is. Legyetek nyitottak a változásra, bízzatok Istenben, és készüljetek fel a csodák fogadására!

Áldásokban gazdag, békés és megkönnyebbüléssel teli estét kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!