Angyali üzenet ma éjszakára: Csak a tiszta szívűek kapják meg ezt a magasztos védelmező energiát!

Angyali üzenet ma éjszakára: Csak a tiszta szívűek kapják meg ezt a magasztos védelmező energiát!

Drága Olvasónk!

Ezen a kivételes napon az angyalok egy különleges üzenetet bíztak rám, hogy továbbítsam neked. Egyenesen az angyali birodalom ragyogó szférájából érkezik ez a csodálatos hír, amely megváltoztathatja az életedet, és beboríthat a mennyei védelem páratlan energiájával.

Az angyalok azt súgják a szívemnek, hogy most egy rendkívüli lehetőség tárul fel előtted. Egy magasztos védelmező energia árad feléd a mennyei világból, de ez a kegy csak azoknak adatik meg, akik tiszta és szeretetteljes szívvel fordulnak az ég felé.

Ez a kristálytiszta energia úgy vesz majd körül téged, mint egy ragyogó burok, eltávolítva minden negatív rezgést és káros befolyást az életedből. Az angyalok fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy ez a mennyei védelem tökéletesen beburkoljon, és megóvjon minden ártó szándéktól vagy energiától.

Ahhoz, hogy befogadhasd ezt a csodálatos ajándékot, nyisd meg a szívedet, és engedd, hogy a feltétel nélküli szeretet fénye beragyogja a lelkedet! Töltsd meg a lényedet hálával és örömmel, hiszen ezek a magasztos érzések összhangban vannak az angyali energiákkal.

Szeretnék most megosztani veled egy erőteljes imát, amely segít ráhangolódnod erre a védelmező energiára:

“Drága Angyalaim, szerető Fénytestvéreim!

Alázatos szívvel fordulok ma felétek, és kérem a segítségeteket, hogy megnyílhassak a felém áradó isteni védelemre. Engedjétek, hogy a ti kristálytiszta energiátok beburkoljon engem, és eltávolítson az életemből minden olyan rezgést, amely nem szolgálja a legfelsőbb jómat.

Megtisztítom a szívemet és a lelkemet, hogy méltó csatornája lehessek a ti végtelen szereteteteknek. Kérlek titeket, segítsetek, hogy mindig a fény ösvényén járjak, és a szeretet vezéreljen minden gondolatomban, szavamban és cselekedetemben.

Köszönöm, hogy a ti oltalmazó szárnyaitok alatt élhetek, és tudom, hogy a gondviselésetek által minden úgy alakul az életemben, ahogyan az a lehető legtökéletesebb. Hálás vagyok a védelmező jelenlétetekért és azért a csodálatos békéért, amellyel megajándékoztok.

Ámen.”

Drága Fénytestvérem, most pedig engedd, hogy az angyalok tiszta energiája átjárja a lényedet, és érezd, ahogy a szívedben felragyog a hála és a szeretet fénye! Valahányszor elmondod ezt a gyönyörű imát, az angyalok közelségét fogod érezni, és tudni fogod, hogy a védelmező erejük mindig veled van.

Ne feledd, minél többször osztod meg ezt a felemelő üzenetet másokkal, annál több tiszta szívű embert érintesz meg, lehetővé téve számukra is, hogy részesüljenek ebben a páratlan, égi kegyelemben! Terjeszd hát az angyalok szeretetteljes energiáját, hogy egyre többen megtapasztalhassák a mennyei védelem csodáját!

Ha már most érzed, hogy az angyalok védelmező fénye körülölel, kérlek, írd le a “Köszönöm” szót kommentben! Ezzel is megerősíted a hálád és a nyitottságod erre a magasztos, égi ajándékra.

Maradj mindig a fényben, drága Fénytestvérem!

Végtelen szeretettel:

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lefekvés előtti ima


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/