Angyali üzenet ma éjszakára: Fontos üzeneted érkezett, a helyzet ami aggaszt, jól végződik!

Angyali üzenet ma éjszakára: Fontos üzeneted érkezett, a helyzet ami aggaszt, jól végződik!

Kedves Olvasóink!

Ahogy az éjszaka csendje betakar minket, egy különleges, szívhez szóló üzenettel fordulok hozzátok. Egy üzenettel, ami fényt hoz a sötétségbe, reményt az aggodalmaidba, és békét a viharos időszakok közepette. Fontos üzenet érkezett hozzátok: A helyzet, ami aggaszt, jól fog végződni!

“Tudjátok, hogy mindazok, akik szeretik Istent, minden javukra válik, azoknak, akiket ő elhívási szándéka szerint el is hívott.” – Róma 8:28.

Ebben a megerősítő ígéretben Isten arra emlékeztet bennünket, hogy Ő irányítja életünk eseményeit, és még a legnehezebb helyzeteket is képes javunkra fordítani.

És most, hadd osszak meg veletek egy üzenetet, egy ígéretet, ami a szívem mélyéről fakad: Az a helyzet, ami most aggaszt titeket, nem csak hogy jól fog végződni, de egyben fejlődési, és tanulási lehetőséget is hordoz számotokra. Lehet, hogy nem láthatjátok még a teljes képet, vagy éppen kétségek és félelmek között vagytok, de én biztosíthatlak benneteket arról, hogy a jelenlegi kihívások mögött áldások és lehetőségek rejtőznek, amiket csak az idő fog felfedni!

Most pedig, hadd ajánljak fel egy rövid imát ezen az áldott estén:

Drága Mennyei Atyánk, Köszönjük a Te szeretetedet, ami soha nem hagy el minket, és a Te bölcsességedet, ami mindig vezet minket. Kérünk, nyugtasd meg szívünket és elménket, és segíts nekünk meglátni a fényt a sötétség végén. Add, hogy bízni tudjunk Benned és abban az ígéretben, hogy a jelenlegi aggodalmak végül javunkra válnak. Áldd meg életünket békével, reménnyel és azzal a tudással, hogy minden, ami most történik, a mi javunkat szolgálja!

Ámen.

Kedves barátaim, emlékezzetek, hogy nem vagytok egyedül a harcaitokban. Van egy fontos üzenet a számotokra: a helyzet, ami aggaszt, jól fog végződni. Bízzatok az Úrban, aki vezeti lépteiteket, és nyissátok meg a szíveteket, hogy fogadjátok az Ő áldásait!

Áldás, békesség, és minden jó kísérjen benneteket a mai estén és az elkövetkező napokban.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!