Angyali üzenet ma éjszakára: Ima az anyagi segítségért!

Angyali üzenet ma éjszakára: Ima az anyagi segítségért!

Kedves Olvasóink!

Ezen a gyönyörű estén egy olyan üzenettel fordulok hozzátok, amely szívünk legmélyéből fakadó vágyainkra reflektál: az ima anyagi segítségért. Sokan közülünk találkoznak kihívásokkal anyagi helyzetükben, és néha úgy érezhetjük, mintha minden ajtó bezárulna előttünk. De emlékezzünk arra, hogy Isten bőséges forrás, aki készen áll arra, hogy megáldjon minket minden jóval!

„Az én Istenem pedig be fog tölteni minden szükségleteket a maga dicsősége szerint nagy bőséggel Krisztus Jézusban.” (Filippiek 4:19)

Ez a csodálatos ígéret emlékeztessen minket arra, hogy Isten ismeri szükségleteinket és készen áll arra, hogy bőségesen ellásson minket. Nem számít, milyen kihívásokkal nézünk szembe, Isten kegyelme és szeretete képes megnyitni azokat az ajtókat, amelyek eddig zárva voltak előttünk.

Most pedig, hadd osszak meg veletek egy üzenetet ezzel kapcsolatban: A következő napokban és hetekben sokan tapasztalhatjátok meg Isten bőséges szeretetét és gondoskodását az életetekben. Lehet, hogy váratlan forrásokból érkezik majd segítség, vagy olyan lehetőségek bukkannak fel, amelyekre korábban nem is gondoltatok. Bízzatok abban, hogy Isten aktívan dolgozik az életetekben, hogy ellásson titeket minden jóval, amire szükségetek van!

Most pedig engedjük, hogy az ima szavai átöleljenek minket, miközben kérjük Isten segítségét anyagi helyzetünk javításáért:

Drága Mennyei Atyánk,

Hozzád fordulunk teljes szívünkből, tudva, hogy Te vagy minden jóság és bőség forrása. Kérünk, tekints le ránk kegyelmesen, és nyisd meg a mennyek kapuit, hogy áldásaid bőségesen áradjanak életünkbe. Segíts nekünk meglátni és megragadni azokat a lehetőségeket, amelyek előmozdítják anyagi helyzetünk javulását. Adj nekünk bölcsességet, hogy okosan gazdálkodjunk azzal, amit adsz, és segíts nekünk emlékezni arra, hogy megoszthassuk bőségedet másokkal is. Tudjuk, hogy Te gondoskodó Atya vagy, és bízunk abban, hogy a Te szereteted és kegyelmed által minden szükségletünk be lesz töltve.

Ámen.

Kedves Barátaim, bízzatok abban, hogy Isten hallja imáitokat és látja szükségleteiteket. Legyetek nyitottak és fogadók az Ő áldásaival szemben, és ne feledjétek, hogy a hit és a pozitív várakozás hatalmas erőt képes mozgósítani. Isten bősége végtelen, és Ő készen áll arra, hogy megossza veletek ezt a bőséget a legcsodálatosabb módokon!

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!