Angyali üzenet ma éjszakára: Ma egy dolog biztosan megváltozik az életedben!

Angyali üzenet ma éjszakára: Ma egy dolog biztosan megváltozik az életedben!

Kedves Olvasóim!

Ahogy az esti szellő hűsítő ölelésébe burkolózunk, szeretnék megosztani veletek egy rendkívül inspiráló üzenetet. Egy üzenetet, amely felvillanyozza a lelket, és megerősíti a hitünket a holnapban. Ma este szeretnék nektek átadni egy ígéretet: Ma egy dolog biztosan megváltozik az életedben!

“Íme, én új dolgokat cselekszem; most kezdődik, nem veszitek észre? Útat teszek a pusztában és folyókat a sivatagban.” – Ézsaiás 43:19.

Ebben a csodálatos ígéretben Isten arra emlékeztet minket, hogy Ő mindig képes új kezdetekre, friss reményre, és változásra az életünkben. Nem számít, milyen sivatagon megyünk keresztül, Isten képes új utakat nyitni, ahol úgy tűnt, nincs kiút.

Engedjétek meg, hogy egy üzenetet osszak meg veletek: A változás, amely ma bekövetkezik, talán nem lesz hatalmas vagy látványos. Lehet, hogy csak egy kis belső megértés, egy apró felismerés, amely megváltoztatja, ahogyan a világot látjátok, vagy talán egy új lehetőség, ami hirtelen megjelenik az életetekben. De ez a változás elindít egy láncreakciót, amely pozitív hatással lesz az életetek minden területére.

Most pedig, hadd ajánljak fel egy rövid imát ezen a csodálatos estén:

Drága Mennyei Atyánk, Köszönjük neked a szeretetedet és végtelen bölcsességedet, amellyel vezetsz minket az életünkben. Kérünk, nyisd meg szívünket és elménket a változásra, amit ma számunkra terveztél. Segíts nekünk észrevenni és megragadni azokat a lehetőségeket, amelyek közelebb visznek minket a Te terveidhez számunkra. Áldd meg életünket a Te jóságoddal, és tölts el minket békével, miközben bizalommal lépünk előre a változás útján.

Ámen.

Kedves barátaim, emlékezzetek: ma este valami megváltozik. Lehet, hogy csak egy apró változás, de emlékezzetek, minden nagy utazás apró lépésekkel kezdődik. Nyissátok meg a szíveteket és a lelketeket, fogadjátok be az égi vezetést, és engedjétek, hogy ez a változás áldásokkal töltse meg az életeteket!

Áldást, reményt, és minden jót kívánok nektek ezen az estén!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!