Angyali üzenet ma éjszakára: Ma éjszaka kívánj egyet, és mi megvalósítjuk!

Angyali üzenet ma éjszakára: Ma éjszaka kívánj egyet, és mi megvalósítjuk!

Kedves Barátaim, Olvasóink!

Milyen csodálatos érzés tudni, hogy egy újabb nap végén nem vagyunk egyedül a gondolatainkkal és álmainkkal. Ma este különleges lehetőség áll előttünk: egy ígéret, hogy kívánhatunk valamit, és azt megvalósul. Ez nem csak egy üres ígéret, hanem egy mély spirituális igazság, amely Isten szeretetén és jóságán alapul.

„Kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; kopogtassatok, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7)

Ez az igevers a lehetőségek és az Isteni jelenlét hatalmát hangsúlyozza életünkben. Amikor szívünk mélyéről kívánunk valamit, és hitben tesszük ezt, akkor az Univerzum mozgásba jön, hogy megvalósítsa álmainkat és vágyainkat.

Most pedig, engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy üzenetet: a következő napokban és hetekben sokan közületek tanúi lesztek annak, hogy az imáitok és kívánságaitok milyen csodálatos és váratlan módon kezdenek el megvalósulni. Az Univerzum energiai összhangba kerülnek a szívetek mélyén hordozott vágyaitokkal, és azok a dolgok, amelyekről talán már majdnem lemondtatok, valósággá válnak. Legyen szó anyagi jólétről, egészségről, szeretetről vagy bármilyen személyes célról, készüljetek fel arra, hogy Isten és az Univerzum munkálkodása által megvalósulnak.

Engedjétek, hogy hozzak egy imát ma estére:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálás szívvel állunk előtted ma éjjel, tele hittel és reménnyel. Köszönjük Neked az ígéretet, hogy kívánhatunk, és megvalósítod vágyainkat. Kérünk, hallgasd meg imáinkat és kívánságainkat, és áraszd ránk a Te szereteted és kegyelmed bőségét. Segíts nekünk, hogy a hit útján járjunk, és mindig emlékezzünk arra, hogy Te vagy a forrása minden jó dolognak. Töltsd meg szívünket békével és örömmel, tudva, hogy amit kérünk, az a Te jóságod és hűséged által valósul meg.

Ámen.

Kedves Barátaim, bízzatok az éjszaka csendjében elhangzó imáitokban és kívánságaitokban. Nyissátok meg a szíveteket és lelketeket, hogy fogadhassátok az Univerzum és Isten végtelen bőségét. Emlékezzetek, nincs túl kicsi kérés vagy túl nagy álom Isten számára. Ma éjjel kívánjatok egyet, és készüljetek fel arra, hogy megvalósul!

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!