Angyali üzenet ma éjszakára: megérkezett a lelki béke angyala, neked is hozott egy üzenetet!

Angyali üzenet ma éjszakára: megérkezett a lelki béke angyala, neked is hozott egy üzenetet!

Kedves Barátaim,

Ahogy lehunyjuk szemünket a nap végén, és a csend betölti a teret körülöttünk, egy csodálatos hírt szeretnék megosztani veletek. Ezen a gyönyörű estén egy különleges vendég érkezett hozzánk, a lelki béke angyala. Ő nem jött üres kézzel; egy üzenetet hozott, kifejezetten neked!

“Ne nyugtalankodjék a szívetek, bízzatok Istenben, és bízzatok énbennem is.” – János 14:1.

Ebben a mélyen megnyugtató szóban Jézus emlékeztet minket arra, hogy bármi történjék is az életünkben, van egy hely, ahol megnyugvást találhatunk: az Ő jelenlétében. És ma este, a lelki béke angyala különösen közel van hozzánk, hogy emlékeztessen: a béke mindig elérhető számunkra, akárhol is legyünk az élet útján.

Engedjétek meg, hogy egy üzenetet oszsszak meg veletek: Ahogy a következő napokban elindultok, figyeljetek a jelekre és az üzenetekre, amiket a lelki béke angyala hagy nektek. Talán egy váratlan találkozás egy régi baráttal, egy meghitt pillanat a természetben, vagy egy hirtelen felismerés, ami mélyebb megértést hoz egy régóta fennálló kérdésben. Ezek az apró csodák arra szolgálnak, hogy emlékeztessenek: sosem vagytok egyedül, és a béke mindig csak egy gondolatra van tőletek!

Most pedig hadd ajánljak fel egy rövid imát ezen a csodálatos estén:

Drága Mennyei Atyánk, köszönjük, hogy a lelki béke angyalát küldted hozzánk, hogy emlékeztessen minket a Te végtelen szeretetedre és békédre. Kérünk, segíts nekünk nyitott szívvel és elmével fogadni ezt az üzenetet, és találni a békét a mindennapjainkban, akárhol is legyünk, és bármit is csináljunk. Adj erőt nekünk, hogy terjeszthessük ezt a békét a világban, és legyünk fény és remény forrásai mindenki számára, akivel csak találkozunk.

Ámen.

Kedves barátaim, ahogy a este leple alá bújtok, emlékezzetek, a lelki béke angyala mellettetek áll, vigyáz rátok, és áldásait önti rátok. Fogadjátok el ezt a békét, hagyjátok, hogy átjárja a lelketeket és az elméteket, és vigyétek magatokkal, ahogy továbbléptek az élet útján.

Áldás, béke, és minden jót kívánok nektek ezen az estén és minden következő napotokban.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!